Imorgon är det fredag

Åh fy va skönt de är helg imorn, ska äta middag med familjen imorn och sen ska vi hem till anton några stycken! Nu ska jag sova, är så jäääävla trött så godnatt!


Tisdag

cha cha bloggen. haha skämt åsido, tisdag idag. Helt okej dag, lite problems, men det viktiga just nu är att jag tillbringat min eftermiddag/kväll åt att oroa mig för toms pappa som drog ut på krogen... satt och skickade iväg sms "är du full?" "hur tar du dig hem??" haha, men de viktiga är iaf att jag ligger i min älskade gigantiska säng bredvid min favorit person, min underbara pojkvän, idag har vi även pratat framtidsplaner, happy girl! nej men nu ska jag gosa upp mig i min älsklings famn och njuta av honom.

här en bild sandris tog på mig idag :)

Söndag

Hejhej, har haft en riktigt skön helg, bara tagit det lungt, i fredags somnade jag och tom kl. halv 10, haha börjar känna oss lite som pensionärer eftersom att de e andra helgen vi somnar så tidigt, hehe igår var vi och kolla lite på en hockey match men den va rätt tråkig så vi drog efter första perioden :/ idag myser vi bara, vi började dagen med att titta på men in black 3 och nu så gamear tom lite sedan några timmar och jag tittar på serier och städar och små fixar lite, tänkte ta mig ett bad snart och ha lite egen tid, såå skönt! imorgon så är vi ju som sagt lediga så vi får se vad kvällen har att erbjuda :) nej men, nu ska jag hitta på något roligt, känner mig så seg och äcklig så ska komma igång lite!
dagens nyhet förövrigt är att klara äntligen har blivit moster, så nu ska vi vara mostrar tillsammans, haha riktigta latte mostrar :D ska bli sååå kul och ingen tar fan bättre hand om barn än KG!
VI hörs senare, puuss

Fredag imooorn

Tjenis penis hihi 😂
Ligger just nu i sängen och bloggar från min älskade ipad som jag älskar så mycket, FREDAG IMOOOOOORN! Ska bliskit skönt m helg även fast jag haft värsta lallar veckan hehe ! Ska mysa m tom och josse imorn kväll sen på lördag äre lite private stuff men på kvällen snackades det om utgång på kvällen, hoppas bara jag mår tillräckligt bra för det hehe.är ledig på måndag också z-dag så jääävla värt. Men ska sova nu tror vi hörs i helgen (ha lite tålamod med min uppdateribg måste komma igång igen)

Bild från igår när jag skulle iväg på ett möte:)


Sjukling

stackars lilla mig.. buhu.. min hals har svullnat igen så kan knappt äta, inte alls roligt.. så har varit hemma idag och bokstavligen dött i min säng, mamma har ju vart hemma ockå för hon har fått lunginflamation :( men imorn ska jag gå till skolan halvadagen, har matte på eftermiddagen som jag inte kan missa, har ju så himlans svårt för matte så.. :( sen ska jag sova hos tomisen för jag e leedig på onsdag så skönt, har ett möte kl.14.00 i sollentuna centrum bara och sen på kvällen så ska vi fira toms syster som fyller 20 på en resturang, så mysigt.
Jag och tom har förövrigt 2 år snart om ungefär en månad, ska bli såå roligt! Min älskling.
nej men nu äre sent som fan så ska hoppa i säng, natti.

Bilder

Wiii fredag!! Så himla skönt, slutade ju halv 12 idag så har varit i centrum me josse och fikat och sånt mys, ikväll blire hemmakväll med tom hihi. Jaja hoppas eran dag har varit bra :) ❤


Nu drar jag igång igen. Hoppas jag...


Har bestämt mig för att börja blogga igen, hoppas de håller i sig nu haha :)
Vi har ju inte hörts på några månader.. sommaren var såå härlig, men tycker de e roligt att vara tillbaka i skolan, har massa roliga ämnen, nu får jag ju äntligen börja med media ämnena. Ska berätta om min sommar snart, ska bara skriva de här första inlägget hihi, ska även göra några tidsinställda så att ni har något att läsa.
 
Okej den här veckan, jag och tomis har haft mys vecka, han har sovit här sen i tisdags men ikväll sover jag själv, i onsdags var vi så jävla trötta så vi var hemma, riktigt mysigt. Imorn slutar jag halv 12, extremt skönt. Just nu lutar det åt Junibacken med mamma och naima med familj. Helgen ska jag ta det lungt, förra helgen var rätt....aah....
På lördag ska vi ha colombia träff med dom närmsta "kusinerna" men självklar tvingar jag med både tom och Lidia, Lidias bror är ju tillsammans med min kusin som vi ska till så :D hihi
men.. hejhej, hoppas verkligen att ni haft det bra, ser att jag har en del trogna läsare... haha :D
Vi hörs snaaart
nästan ett år sedan... ni ska få lite nyare bilder, jag lovar!!
 
 
 

RSS 2.0