NEEEEW YORK!

Nu drar vi, nu äre verkligen dags fan !
    Är taggad som fan och längtar som in i helvete tills jag får shopa, jag har ju knappt shoppat på tre månader eftersom att jag sparat. Taxin kommer 10.50 och då drar vi!! :)
       Är hemma igen på lördag morgon ! Ni får ha det så bra för något säger mig att jag kommer ha det jävligt nice. Faktiskt ett år sen jag var utomlands senast, det var då vi bestämmde oss för att åka new york!
   Men puss på er !!

Woooh, vi bor vid times square !

4 mysdagar

har haft fyra härliga dagar med min älskling.
  Igår blev det söder vid 5 tiden. sen kvälls fika vid medis innan det blev bio, the tourist, bra film!
vi åkte hem helt slut och däckade i sängen vid halv 2 haha!
   idag har vi bara myst, jag hann ta en promenad innan tom vaknade, sen har vi bara vilat, smnade framför spykids, sov från halv 1 till fyra båda två haha !  då gick vi och käkade och en tripp förbi matilda,
middag m föräldrarna innan de blev solsidan och wallander och mys i min feta säng, han gick för typ 20 min sen ush kommer sakna honom så äckligt mycket !
    packat nästan allt nu, imorn åååker viii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lugg


har klippt lugg igen hihi, fast inte speciellt tjock så den lär vara borta inomnågra dagar :)
lite kul, ska till centrum med pappa idag och inhandla lite grejer till new york, ikväll blire middag på södermalm innan det blir bio med älsklingen vid nio tiden på söder också :)
två dagar kvar till new york, nu taggar vi.
 ESTER, du ska även börja fundera över vad du vill ha i födelsedagspresent!!!!!!

fjortis jävel.


bara för att min kille fortfarande är en fjortis och INTE KOMMIT ÄN. nu kommer min mamma hem, måste låtsas plugga nu...

fyfuckingsik

jaha.. då var torsdagen klar... drog hem på lunchen och idrotten så de va inte en sånjobbig dag, förutom att vi har ngt slags mini prov i fysik imorn och jag HATAR fysik, min extra lärare är simtränare idag så hon kunde hjälpa mig, då skulle min underbara kille komma och hjälpamig, men det har han ju inte gjort, jävligt snällt. 
 

torsdag!

jaha, godmorgon på er.
   Då vare torsdag, veckans jävligaste dag.. fml.
jaja sen äre bara fredag kvar sen äre en helg med min älskling SEN BLIRE NEW YORK!!!
    Det blir inte bättre att killen har fått sportlov redan.. haha !
idag ska jag plugga, ush glömmde matten i skolan och hade läxa tills idag, fyfan vilka skuldkänslor jag har just nu..
   nej men vi är lite försenade idag.. sov 25 min förlänge, men jag är så jävla trött att jag inte orkar bry mig, börjar dock om en kvart... haha !

jag och anton i åttan


pulkadag

åh. har haft en mysig dag, började tio i edsbergsparken och åkte pulka, eller åkte aldrig ulka, vi låg lutade mot ett träd invirade i filtar och lyssnade på musik med varm chocklad och sånt innan vi bara myste med våra söta lärare, slutade halv 1 och åkte t centrum m makki och mötte tom och hans kompis, så åkte vi hem tillt om och har bara myst sen dess, jag städade även hans rum ( damsög och moppade) det behövdes verkligen, ni kan inte föreställa er hur det såg ut. Vi åt tårta nu på kvällen innan hans pappa skjussade hem mig, kom hem för 10 min sen :)   nej men ska ta och sova nu ! :) snart äre helg, niiice !

PULKA


wooho :D idag ska vi åka pulka, hihi. trore kan bli nice, har med mig god mat, varm chocklad, en stor pläd att vira in mig i, min iPod och så tar josse med sig bergsprängaren, trore kan bli  nice, börjar om tre kvart så ska gå om 5 min t bussen ! Idag kör vi på mjukisar samt tröjan och koftan ni ser på bilden ! :)  är inte s eciellt sminkad idag heller. men det ser ni nog också på bilden..........

gymnasieval - check!


euw.

Är klar för skolan... nästan...
    har vi tur så kommer makki, saknar henne som in i helvete och hon åker t typ sälen på torsdag så då får jag inte se henne på över en vecka :(
         aja, ska äts och lite sånt, pussen

så irriterad

jag är fortfarande arg. jag är så trött på människorna. smk kan helt seriöst dra åt helvete. inte bara för det som angår mig utan det som ni människor gör mot en av mina närmsta, ta inte bort hennes léende från läpparna, ni är inte ens värda det. är så jävla trött på den här skiten nu, tänker fan inte ens söka till en gymnasieskola i sollentuna längre, fyfan.

äckelfan.

jag har en skit dag. jag vil bara skrika och slå sönder saker.
     jävla äckel fan. är så trött på allt, vill bara bort från SMK nu och träffa nya människor.
jag mår illa av att gå till samma gamla tråkiga skola varje dag. det räcker nu.


Måndag


Då var det måndag igen, idag kör vi på roling stones !


städtjej

åh gud. har storstädat mitt stora rum,  det blev mycket bättre och fräshare.
jag är helt utmattad och åh... skrivit en lista också på allt vi ska köpa till detta rum ( mitt stora ru, inte mitt sovrum)

Bäddsoffa
överkast
stora kuddar i mörka färger.
Piano stol
Data stol
Små lampor till fönstret.
Taklampa
Bordslampa
Papperskorg
Nya hyllor
Rullgardiner (svarta/mörkblå)
Massor av förvarings lådor.

detta ska vi inhandla så snart som möjligt, wiho :D


utmattad

jag är helt utmattad, tre rum har jag gjort,( jobbigare än ni tror) tvättat 6 tvättar ungefär och hit och dit, sprungit i ett trapphus upp och ner ner och upp ungefär 20 gånger med tunga grejjer...
blev fyra timmars hårt slitande, sitter med en kopp te just nu och längtar tills ikväll då jag får lägga mig och sova...
nästa helg ska jag säga att jag bara kan jobba lördag sen är jag ledig helgen efter det så ååhå. vad skönt !

:(

så var det dags för jobb igen, buhu idag blir det en lång dag.. :(


perfect.

jag är glad. Glad men väldigt trött. Min älskling hoppade in i en taxi för typ 3 kvart sen, ledsen mirrs, men har fått tillbringa mycket tid m pluttisen denna helg, imorn börjar jag jobba tolv, men ska vara duktig och börja redan vid 11 så jag är på säkra sidan plus då slutar jag tidigareee ! :)
 kvällen har varit perfket, det blev benchwormers med chocklad och chips och cola. 
     Ska hoppa i säng nu så jag orkar jobba imorn för imorn blir det en låååång dag !
innan nyår

familjemiddag

åh.. att bara vara hemma är så nice.
   gårkvällen var väldigt mysig, vi slocknade klockan 11 båda två helt utslagna, jag vaknade vid 8 och fick upp tom ur sängen vid 10, sen har vi bara myst tills typ 2 då jag skulle jobba, nu börjar jag och mamma med maten till ikväll, blir revbenspjäll och potatis, tom kommer hit om ett tag också.
jag älskar att bara vara hemma!


hemma en snabbis

skolan var helt okej, är på ganska dåligt humör och var sur på en person.. ush.
    aja, slutade förent imme sen så är hemma och mellan landar, tom och hans mamma kommer och hämtar mig typ när som helst,
Trevlig helg på er !

oh yeah

hejsanhejsan.    har tagit de fett lungt ikväll, eller aa.. var en sväng förbi centrum m mamma vid typ halv 8 och köpte nya jeans, träffade min pinsessa också villket gjorde mig feeett glad :D
   nyss tittat på svensk maffia med mamsi och papsi.
Imorn äre fredga och jag ska sova som in i helvete, haft en piss vecka, men ska på teater också, haha, har aldrig varit på det förut faktiskt !

nyårs afton

mean girls 2

skolan var chiill, men jag saknade makkisen :(
    imorn ska jag se mean girls tvååååå hos tom, haha älskar att få som jag vill... ringde upp tom nys och sa : Hej hur mycket älskar du mig? Tom: mycket, vaddåra?  Jag : bra då ska vi se på mean girls imorn, han ; aa okej !
hahaha :D  jag är fett tråkig..

sommras haha

skit fucking dag..

har haft en skit dålig dag... slutade med att jag drog från skolan och träffade tom, var helt ensam hemma hos dom från typ kvart över fem t kvart över sex, då vr jag så jävla utmattad så jag däckade...
    vi har även 4 månader idag, men det är ingenting vi uppmärksammar.. haha !   är skit trött och ska typ.. ingen fucking aning är på skit humör...

ge mig värme. new york om en och en halv vecka!!! men där är det kallt... började prata med pappa om cypern idag.. åka typ i augusti ? :)

My Heroine


En av låtarna vi lyssnade på i måndags, jag är helt fast!

skit kul.


läst ut min svenska bok och är helt ensam hemma.. jag har skit tråkigtoch väntar på min kära far så jag kan retas med honom :D det är fett mörkt ute...  knas mannen. puss.


15 Februari 2011

Hejsan hopssan. hur mår ni ?själv är jag lite frusen och sånt..
skolan var skit, från 12 tll tre var det meningen att vi skulle sitta i aulan och lyssna på en gubbe som snacka om studeteknik, var ganska bra men vid halv 2 somnade jag och sov till två då drog vi hem :) ( jag och josse)
ska läsa klart min svenska bok nu. pussen



där är ringen jag fick av tomisen, jag är kär i den!

underbara älskade alla ♥ dag !

♥    Är det bara jag som har haft en underbar dag??   Skolan var t.o.m ganska okej, alla ♥ dag konsert på slutet, riktigt mysigt. efter det blev det Centrum med min jossis för att inhandla det sista till tom's present, sen träffade vi Tom och josses pojkis och fikade med dom, riktigt mysigt innan josse och walli åkte till henne och vi till tom. Innan dess måste jag bara säga när vi sitter och fikar tar min fina pojkvän upp en liten ask, när jag öppnar den så ligger det en ring i jag har velat ha sen i sommras, han hade snappat upp det och gått och köpt den, ja jag blev så lycklig och jag fick glädje spratt och omg. min fina älskling. av mig fick han chocklad, en liten nalle och en tröja, vi har bara myst hela dagen och legat i sängen och hållit om varandra och lyssnat på söta låtar, innan jag tog en taxi hem :((((((((((((((( och ja, jag har haft alla tjejers dröm alla ♥ dag

Den här ringen fick jag ifrån Guldfynd by Kenza, älskar den

två av de låtar vi bara låg och myste till :)

myshelg

åh gud, lltid när jag är hos tom och sover där och sånt känns det som om jag gr in i ngn låtsas värld där man ínte bryr sig om ngt, nu har jag sovit där från i fredags förstår ni hur konstig jag känner mig nu?
aja, fredag var mysig,  var med josse innan jag åkte hem t tom, vid 9 åktre vi t hans pappa ist. för att vara hos hans mamma. det blev bond som jag somnade framför hahha ! i lördags skulle jag upp och jobba så det blev tidigt för mig och sen jobb i tre timmar ungefär, blev sen en promenad tillsammans med matilda tillbaka till tom innan vi tre åkte iväg t centrum och åt japansk mat, vid 7 tiden kom vi hem igen och såg på melodifestivalen och pirates of the carribien med hans pappa, återigen somnade jag..
idag har vi bara myst, tittat på senaste harry potter filmen osv :)
    imorn äre alla <3 dag, hihi :)

paus

pausar ett tag, ska spendera tid med min pojkvän i helgen jag inte träffat på hela veckan och med min familj och lite annat. personliga skäl, är tillbaka om några dagar ! puss!
det är fan katastrof att jag inte tagit ner min gran än...

P-a-t-e-t-i-s-k med stort P

Helt seriöst din fula brud, du skämmer ut dig som fan, jag tar inte åt mig ett skit av vad du håller på med, vi sitter här och garvar åt dig. Du skämmer ut dig själv när du försöker skämma ut mig. Du kommer ingen vart hjärtat, vill du skämma ut mig och få mig att se dålig ut, hitta då ett bättre sätt, dina argument är skrattretande. jag skiter fullständigt i det du säger men jag stör mig som fan på att du måste dra in mina familjemedlemmar, du vet att det är där min gräns går, din dumma snorunge.


mysdag

har haft en riktigt mys dag, började med att åka t tandläkaren villket visade sig att jag int ebehövde enligt dom så jag fick bara gå in i rummet höra " det finns inget vi behöver göra " typ sen fick jag gå, skit onödigt, då åkte jag hem t min älskling, tog över en timme, skit jobbigt... vi åt tacos och bara mös innan vi somnade haha, åkte hem vid 8 :))
tittar på spårlöst och äter mitt favoritgodis hihi :D
nej men nu ska jag och min älskling prata om alla <3 dag haha :D


studiedag

har precis varit ute m hunden, skit kallt och jag har fetaste huvudvärken.. buhu. om en kvart ska jag t tandläkaren, orkr inte måste ta sånt där kort då ni vet och jag hatar det känns som jag ska spy...
sedan vare snack om att jag skulle träffa lilla tom, men han har nog inte vaknat än.. haha ! vi får se vad som händer :)
Puss!
 
ÄLSKLING ! om du ser de här, ring mig !

firework vs Grenade


Tom visade mig den här i fredags, åh älskar den.

brunis.


vill ha sommar...

min prins


Jag älskar att ha min egna prins, som dessutom får mig att känna mig som hans prinsessa.


frååågaaaa.

S frågar : När sa du och Tom att ni älskade varandra för första gången? När tycker du att det är en bra tid att säga det?

Svar: Hej ! ähm, på Jullovet så det hade gått tre månader ungefär,    det finns ingen bra tid enligt mig, förutom när man är 100 % säker på att man verkligen menar det, för mig är inte " jag älskar dig " något jag kan säga hej villt, jag är starkt emot dom som säger jag älskar dig till varandra efter en vecka, men det är ju bara jag.. haha !
Hoppas du fick svar på din fråga. !

Söndag

åh vilken dag, började lite jobbigt, var på lövenströmska,     men det gick faktiskt bra !
sedan har jag bara myst hemma sett på film och sånt innan jag åkte med mamma och mormor och handlade mat, ska se klart på filmen nu och äta brända mandlar innan jag går och köper godis och hyr en ny film.
imorn är sollentuna lediga, NICE.

Lördag

hej på er ! Gud, har haft en jätte skön lördag, började jobba vid 11, var klar vid halv tre och då gick jag hem till min älskling som låg kvar i min säng och var grinig för att han fick vara ensam, haha ! vi myste bara och gick och käkade och sånt och hyrde film, vid 5 kom min gudmor med familj så blev de middag och allt, vi har varit med dom innan vi la oss och tittade på film och bara myste, han drog för en timme sedan, och jag saknar honom redan, :(   

stressigt.

dåligt uppdaterat men hade fullt ös hela dagen :)
Tom sov här och han ligger fortf. och sover i min säng medans jag precis duschat och gjort mig klar,ska nämligen iväg och jobba några timmar nu från klockan 11 så hoppas att han sover till ungefär halv 2 haha !
nej men ska gå och äta nu! :)

sumpan

Skolan var ett helvete men jag har fått mycket gjort och är stolt över mig själv :))
   Efter skolan drog jag och mamma till sundbyberg (sumpan) och köpte två tyger till min klänning jag ska sy i slöjden :)) sen vidare till stinsen och köpte lera, smycken, mosaikplattor, band osv till mitt bildprojekt !
ska sätta på en film eller ngt nu tror jag :)))

äre bara min dator eller ser jag helt gul ut ovanför brösten?????

myspys

kom hem från min älskling nyss, han kom t vår skola när vi slutat så det var mysigt så åkte vi hem t han och åt och sen har vi inte gjort ett skit, eller jag har bara legat och njutit av att bli överöst med kärlek som vanligt, sedan har vi bara skoj bråkat som två jävla idioter, hahhaha ! aja är skit trött nu  och ska gå och göra mig iordning ! :)
jag har lite svårt för folk som skriver ut över hela internet att dom älskar varandra, men jag ska försöka.. nej fyfan jag kan inte. älskling du vet hur jag känner för dig. punkt.


varför inte fortsätta?

ja men visst, när man suttit med NO i tre timmar, varför då inte bara fortsätta med SO? Suttit med SO senaste timmen och gör klart ett arbete som ska vara inne på fredag. alltid skönt att ha det gjort. Måste även ha ett ämne att skriva om i engelskan... fuck.


rå plugg

nu har vi rå pluggat i tre timmar ! shitman, dock känns det sådär att jag inte kannat något även fast hon sa att jag kan kirra MVG ( det kommer inte hända) aja, belönar mig med chocklad just nu haha !


mys..

har dragit på mig mjukisdress och svarta uggs ( som jag använder inomhus bara som tofflor) och satt upp mitt hår i en hög skön strit toffs och ska tvätta händerna och ta bort smink och sånt så jag blir lite fräsh och dricka en kopp med honungsvatten så jag får lugn i min mage..
Bygglov e snart slut så då äre färdigslappat för min del nu :)

jag och fia på en av våra konserter i höstas :)

plugg !

woho, kvällen kommer bestå av plugg. Imorn har vi NO prov och ag ska pluuugga ! har lektion klockan sex vilket är skönt !   Hon ska då även få läsa igenom min SO inläming, lite nervöst haha :) 
   skolan var chill, lyckades koncentrera mig riktigt bra idag, även fast min dag började som skit :(
jaja tittar lite på bygglov just nu, men ska snart börja plugga så jag är igång lite sen :)
jag älskar min jacka !

RSS 2.0