design

jag är ju ganska lat näre gäller bloggen dåra, men deisgnen ska fixas av kajsa, för jag orkar inte göra de själv -.-
   ligger fortf. nerbäddad i sängen och tittar på oth, :)
yeah yeah.. tänkte väl bara uppdatera er lite, om mitt galna liv som sjukling !!
 wihooooooooooooooo

sjuklingen

fortfarande hemma och sjuk, men mår faktiskt mycket bättre tror jag :)
   går nog t skolan imorn, saknar ju mina tjejer där :(
ligger hur som helst och tittar som en tok på oth,  har ju börjat om från season 1, så ska snart börja på tredje säsongen :)

Okej, men så...  hur ser helgen ut? ingen aning. de ända jag vet att söndag är det födelsedagsfirande av toms bror som fyller 18 :D

det jag inte sa igår till dig var: jag älskar dig mest av allt också <3

upps...

hehe... tjaaa!!visste att jag inte bloggat på ett tag men trodde inte de va såhär illa asså..
okej ska vi dra en snabb genomgång av min helg?
Torsdag: skola, sen va ja m tom
I fredags var jag barnvakt åt neo.
lördags, drog t tom vid halv 12 och chillade där hela dagen och kvällen, tomisen var typ sjuk så tog hand lite om han och sov där.
Söndag, alla övergav oss, hans pappa drog t grekland, hans mamma var på öland och mina var i london, dissen??
jag träffade ester, klippte mig och bakade bullar innan jag åkte hem och lagade middag åt min man och matade honom med bullar :)
igår var jag döende, åkte t tom efter en livstid i skolan och såg grabben övningsköra för första gången, helvete han kan typ redan starta och allt?? knas.
blev även sjuk igår kväll så just nu ligger jag hemma med feber.. de e stort FML just nu alltså.

en alldedes för full tom i början av förra sommaren :)

Torsdag

Har precis sminkat mig klart och ska äta lite frukost, sen blire iväg till cosmonova med nya klassen, lär bli riktigt roligt :D MEEEEN nuu ska jag se klart på oth :D Pusseen!


50 min :D

så jävla chill dag, skulle gå i skolan 9-12, utan rast, första " lektionen " var 20 min och var as rolig :D
sen typ 40 min rast, andra "lektionen" var 10 min, sen typ 50 min rast, sista lektionen var 20 min, slutade 20 över 11 och hade sammanlagt 50 mins lektion, så jävla nice. har varit med kajsa saly och maryam hela dagen, vilka tjejer asså, skit kul :D    är as trött så ligger och tittar på oth :D


skola

Ska rulla iväg till skolan om 10 min, kan ju inte klaga på min dag idag, går nio till tolv :D 
   Ska fixa de sista nu innan jag drar mig t bussen :D
Puss

ännu än gång, jag älskar er !

TL

för varje dag blir jag dubbelt så kär i dig som jag var dagen innan, gångra det jag kände för dig dag 1 med 302 så får du fram hur jag känner för dig just nu.
Jag älskar dig för att du älskar mig så mycket, tack mitt hjärta ♥


the lazy soong

sitteroch lyssnar på the lazy song och har precis ätit frukost, skönt att kunna äta på morgonen igen.
Började ju på Mikael elias igår, skiit nice ! Tyvär har jag bara hunnit gå i en och en halv timme, dom hade ju det lite chillare än på danderyd, vi började klockan 12, skulle gå till två, halv 2 dom bah, äsh nikan gå nu typ :)
sen går ju kajsa i min klass vilken typ är helt jävla fucking OP   :D :D :D Började även prata m en tjej som heter sally som va skiiit skön hahah :D Va lite med dom två i centrum efter innan jag träffade tom, på kvällen blev de bio med mamma och syskonen, Jag saknar dig igen, så jävla hemsk.   träffade även widlund då :D :D :D
Men nu ska jag göra mig iordning, ska möta upp min prins på bussen och ta sällskap t skolan :D

skolstart.

hej, förlåt att jag inte bloggat, men började skolan i torsdags, och jag trivs verkligen inte, så de har varit två jobbiga dagar, så nästa vecka så ska vi sätta igång att ringa skolor om byte.
så tillbringade torsdagen med tom, och fredag med josse och tom och sen kom jonas anton och elias, riktigt skönt att vara omgiven av alla dom igen!!!

igår så sov tom hos mig, vi slocknade vid 11 tiden, as skönt eftersom jag blev sjuk igår, sov i 12 timmar, medans tom vaknade 8 imorse och låg och väckte mig...idag ahr vi inte gjort ngt, är hos hans mamma nu och har precis ätit middag. men men. orkar inte skriva mer. pusss

Batman

sitter och tittar på Batman the dark knight, den e fan lång, sett en och en halv timme och de e en timme kvar haha :) ska sova efter så jag orkar upp imorn :P ska åka hemifrån vid halv 8 tiden till skolan.
     Det blir spännande, känner ju ingen som kommer börja danderyd :) men de blir kul att vara själv också faktiskt :D



nära döden..

glömde berätta  en sak om igår....
   när vi vid 20 över åtta var klara hos frisören så tänkte vi att tåget gick 29 så alla kubbar som satan mot södra station, men jag hade ju nya skor så jag ahde redan skavsår och kunde inte gå, och visste att vi inte skulle hinna med tåget även fast vi sprang så jag och tom bestämde oss för att ta nästa tåg,
just då befann vi oss för er som vet nedanför medborgarplatsen i den där stora parken. precis där den tar slut och man kommer upp t en uteservering och en konsum och sånt..
 
iaf, sampe och max bah, joo vi hinner hit och dit, när  jag säger nej till att fortsätta springa, skriker sampe " JAG TAR HENNE PÅ AXELN "   tar tag i mina ben och verkligen slänger mig över axeln och börjar springa som en galning, de va inte lite joggning utan det var gaalet snabbt. där låg jag, med huvudet vid hans rumpa as rädd på södermalm, när vi springer förbi uteserveringen skriker jag mest " SLÄPP NER MIG FÖR FAN " osv... när jag under några sekunder är tyst hör jag hur en väldigt massa människor skrattar, när jag tittar på till vänster, ser jag hur HELA jävla uteserveringen tittar på oss och pekar och skrattar och skriker.. FATTAR NI HUR MYCKET JAG VILLE DÖ?

det här är en såndär händelse som inte går att förklara så att ni fattar känslan, men herre min skapare, jag var verkligen skräckslagen!

här har ni jäveln -.-


sorry!!!

hann inte blogga igår, tomisen sov hos mig så vid 2 tiden åkte vi in till söder och käkade innan vi mötte upp toms storebror max och sampe, vid fyra hade tomisen tid hos frisören så vi dumpa han där och så gick vi tre och shoppade lite, blev en väska och en tröja till tom, blev även en fika innan vi drog oss tillbaka till frisören två timmar senare, då var han fortf. inte kvar så vi gick och tog en fika igen!! Fattar ni att han inte blev klar fören klockan 8 ?? FYRA TIMMAR!!!    
       kvällen med myskväll typ, sampe hängde med t tom och så kom hans flickvän paloma,
aja, jag är den ända som är vaken eftersm att jag börjar i skolan imorn så går jag upp tidigare så jag vänjer mig, ska snart gå och handla lite grejjer till frukost, ska göra våfflor och skit t grabbarna här hemma :)

uppe med tuppen??

åh herre gud, ställde klockan på elva idag... sen när den ringde om ställde jag om den på 20 över elva..
är trött som jag vet inte vad, men måste börja ställa om dygnet nu...
   idag ska jag somsagt träffa heddisen och bl.a köpa nya converse :)
men sitter ny duschad och hur hungrig som helst så ska ta tag i min dag nu !

pimpat om min mobil så nu ser den ut såhär :D

förlåt!!!!!!

dom senaste dagarn har jag inte haft tid med datorn riktigt, har varit med mamma i stan, träffat josse och makki och varit ännu mer med mamma, och självklart träffat tom, bl.a sett baksmällan 2 :)

just nu så sitter jag bara hemma, somnade för ett tag sen så är lite nyvaken, hihi
  varit med tom hela dagen idag och imorn ska jag träffa heddaaa :D

jaja ska tvinga mammi attt se på film med mig nu, ngn måste ju ersätta tom :(

( går inte att lägga upp bild )

Förlåt!

Hej inte hunnit blogga riktigt, igår vid 22 tiden åkte jag hem till tomisen och sov hos honom vilket var riktigt mysigt, idag hare ju också åskat och blixtrat som in i helvete så det var en perfekt dag att bara ligga hemma och mysa på :)    åkte hem en snabbis och käkade innan jag åkte tillbaka t tom och umgicks m han och matte innan vi drog och käkade donken vid 22 tiden, nnu på kvällen vid halv 1 har vi varit och hämtat toms storebror max på arlanda, riktigt kul att se han igen, inte träffat han på hela sommaren eftersom han varit utomlands i 5 veckor typ, ny hemkommen från magaluf och sjuk som jag vet inte vad, stackarn !
                                just nu sitter jag i toms säng och tittar på one tree hill och han spelar dator,  är fett sugen på att gifta mig nu eftersom en av tejerna i oth gifter sig i det avsnittet jag tittar på just nu, hihi har ju faktiskt en ringpå vänstra ringfingret, den jag fickav tom på alla ♥dag, måste väl betyda ngt väl??

vi ska ju faktiskt skaffa två pojkar om typ 5-6 år och gifta oss ( oh yeah !!! )
förra året på konfan, min bebis, då visste jag fan inte att denna grabb ett år senare skulle vara en va dom viktigaste sakerna i mitt liv. appropå det! ester, jag börjar skolan den 18, DU RINGER MIG INNAN SÅ JAG FÅR TA EN FIKA MED DIG OCH KRAMA PÅ DIG OCH PUSSA DIG OCH SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DIG.

barnvakts dags

hej oå er!  inte bloggat idag för att jag vaknade typ inte förns halv ett  och efter de har jag typ bara legat och tittat på one tree hill så då flyger tiden typ iväg, ska snart åka iväg till vällingby centrum för att hämta min lila systerson och tillbringa några timmar med den guldklimpen!


...

inget bloggande ikväll för att ikväll är jag bara ledsen för att jag inte gillar att varautan tom.. jag fungerar inte som jag ska då och nätterna är värst.. ska bädda ner mig själv nu i sängen och bara vara ledsen.
du är min favoritis på hela jorden och jag älskar dig och du är bara bäst min tomis <3

sovmorgon

tog en lång sovmorgon idag, somnade så jävla sent igår, sampe kom hit vid 3, het dyngrak men så jävla rolig !!!!
pratade sedan lite i telen och lagade mat och sånt, kom isäng vid halv 5 och vaknade inte förens kl. 14.00
så jävla skönt !! nu håller jag på och laga mat åt pojkarna som tittar på film, klockan 6 kommer mami och hämtar mig eftersom jag flyttar hem ikväll :)) kommer kännas feett konstigt...

middag

åh vilken dag, sov till halv 1 och såg sedan på film sen blev de lite skumbad och nu tittar jag på film igen,
nu ska vi hem till mig om typ 4 min eftersom att pappa vill bjuda oss på middag, så hinner inte skriva mer nu. puss

matteee

myskväll och myskväll, eller jo vi har de riktigt mysigt, matte lindesträng kom förbi för ngr timmar sen så vi har suttit på balkongen och chillat och sånt där, nu ska dom fixa och trixa lite med tomisens hår, matte är en sån där alttiallo fixare, han kan typ allt från bilar till att fica dreads till att butterflya med kniv, helt sjukt, riktigt härlig människa! men nu ska jag återgå till att vara lite social :)
Puss hej, vi hörs nog intemer ikväll så godnatt!

Knas..

jaa.. gårkvällen var bara kaos.
blev en sjukt tidig hemgång pga en alldedes för grov fylla av dennis, så kvällen ägnades mer åt att hjälpa honom spy, bädda ner honom i en solstol på balkongen så han fick frisk luft osv osv. lillen..
han och matilda sov här inatt så det var fullt hus igen, matilda drog imorse och dennis för kanske en timme sedan, :P nu har vi beställt pizza eftersom vi inte orkar laga mat haha :D
ikväll blire myskväll bara jag och tom, det är alltid bäst ♥
hahahahhaha

ready!!

tjaa!!
sitter hemma hos tom på balkongen med matilda :))) vi har precis fixat oss eftersom vi ska hem t anton snaaart, eller om typ 40 min, sitter och dricker öl, ingen favorit, fårtyp kväljningar varje klunk..
idag har jag mest chillat åkte till sta och träffade en kompis ett tag innan jag åkte hem och umgicks emd min bror och sånt, har även hunnit köpa ett linne wooopwooop!!
VISST ÄR JAG COOL MED MIN ÖL??? OMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nytt hår

wazzuup?
haha ähm. sitter just nu och tittar på xmen med tom, alla har åkt hem idag så nu är vi själva, känns extremt tomt.. :P

aja, igårnblev de lite shopping, parfym, eyeliner och hårfärg, yes, har slingat håret ljusare :) är faktiskt ganska nöjd, men ovan.. :) förutom att jag varit extremt trött hela dagen efersdom alla typ gick och la sig klockan 6 imorse så har dagen varit riktigt mysig, det var jag och grabbarna grus här i solen !
 mennej, nu ska jag titta på slutet av filmen :)
jag och matilda igår kväll :)


Tillbaka!

hej! har inte riktigt haft tid att blogga förens nu.. och de e bara för att hela huset sover..
   vi är hemma från en underbar vecka på öland, fyfan vad skönt det var, toms mamma och hennes kille är helt underbara, började gråta när dom vinkade av oss vid buss stationen.. :(
    vi kom hem i söndags iaf, och som sagt så bor vi tillsammans eftersom att båda är ensamma hemma :)
i söndags hann vi typ komma innan för dörren och ta en dusch, sen kom matilda hit, vilket var riktigt kul, vid tio tiden blev de chill krök hos anton i edsviken,   kom hemsläpad påtvå pojkar eftersom dennsi följde med oss hem.
  
igår så tog jag dennis och tom de bara lungt tills typ halv 5, de e nice när dennis är här eftersom han och jag känner varamndra väldigt bra, vi pratar om typ allt ! sen kom matilda och på kvällen hade tom LAN här med 4 till killar så vid tio tiden drog jag och matilda in och njöt av mat och fika på skinnarviksberget, där satt vi verkligen länge, kom hem vid 2 tiden igen då blev det mys på balkongen och skumbad :)

just nu är det bara jag som är vaken i hela huset tom kom och la sig klockan nio imorse ungefär så killarna lär ju sova ett tag, matilda sover i andra rummet så får gå in och hoppa på henne sen!
    men de e verkligen fullt hus här just nu, fem killar och två tjejer i tre sovrum, varav att jag och tom sover ensamma och matilda sover också ensamma sen får dom andra killarna kriga.. :)



bild 1 : jag och tom på bussen hem från öland
bild 2: jag och matilda i söndagskväll :)

RSS 2.0