Makki <3 <3 <3 <3

jag är så tom på ord.... får inte ut orden till någon annan än Makki, då kommer känslorna fram... annars känner jag mig bara tom... väntar på att min vän ska ha spelat klart sin basket... tror jag kommer kunna prata med honom om det också villket känns skönt eftersom människan känner mig så bra. 
vänskap är seriöst så jävla nice !!!!!!!!!!!
Den här kvällen var jag jävligt lycklig.
Nyår 2009/2010


Hemma gjord varm chocklad.

älskade söndag.
    Söndagar har börjat bli en favorit, söndagar har ju före första blivit lite av min och Tom's dag, älskar att ligga och mysa hela dagen under ett varmt täcke i hans famn och titta på film efter film, vandra runt i hans mjuksar och tjocktröja och ändå veta att någon tycker att jag är fin, någon som ändå ger mig pussar även fast håret ser ut som skit och man inte har ngt smink, mmmm jag älskar det.
sitter och myser i min härliga kofta med hemma gjord varm chocklad och pratar med min vän i USA och lite sånt :) ska sätta på en film snart tror jag :)


mys helg.

har haft en riktig myshelg

Fredags : stinsen med matilda efter skolan sen åkte jag t stan och var med klaraaaa och sov där :D :D

Lördag : var med klara hela förmiddagen innan jag åkte hem t tom och väckte honom, åkte t kista m han och shoppade massa fint, myskväll hemma med skumbad, film,pizza och massa annat,sov hos tom, as jobbigt natt pga av mardrömmar så hade panik hela natten, men som sagt : har världens finaste kille som hjälpte mig !

Söndag : gick upp vid 12, åt frukost och myste i soffan, sov och bara tog de lungt, åt middag nr. 1 hos tom m hans familj halv sju åkte jag hem och åt middag nr. 2

Kista Galleria

kom precis hem ifrån kista :)))
Kom hem med tre par panties, en korsett 2 fina stooora hårspännen och massor små:)))
är as trött och ska plocka undan lite :) vid tre inatt åker mina föräldrar till Berlin, kommer nog sakna dom lite, men bara lite :)

20 December 2008







Min systers bröllop.

aaas trött.

är skit trött och har absolut ingen ork. ska t kista ganska snart ... mår inte alls bra och tror jag håller på att bli sjuk. Anonyma jävel : när du är mogen nog att skriva ditt namn svarar jag, hahaha, skriv ditt namn igen i en komentar så ska jag berätta hur de ligger till :) de roliga är att jag känner igen din IP adressen och ja jag tror jag vet vem du är, inte säker men jag tror :)

Torsdag

hähä, skit dålig update... men jag hinner inte riktigt ! :P
Tisdags : var i skolan, åkte t tom innan vi åkte t kyrkan och sen t han igen och myste där t typ 11 tiden :)))
Lukas fyllde 18 ocksååå ! :)))

Onsdag : Började i kyrkan för att ha rep, hade NO prov och slutade vid halv 1, åkte t vallen och träffa tom och dennis innan jag och tom åkte hem t tom och var " utelåsta " vilket vi inte var visade det sig efter ett tag att vi inte alls var, det är bara jag som har en blåst mupp till pojkvän -.-
hade iaf konsert sen de gick bra åkte hem och chillade

Idag :  har sovmorgon, sen äre skola sen efter kanske jag måste fixa en sak m makki :/ sen ska jag hem sen typ kista ! :)))))

jag och micke vinter 09.

tiiisdag!

tisdag äre idag, 26/10, en speciell dag, berättar senare varför !
Ska gå t skolan nu, ska möta matilda och ta halv bussen med henne :))))
efter skolan äre tom som gäller och hård plugga NO sen ska vi till kyrkan hahah :D
nej men nu ska jag gå ner, idag åker min gigantiska dunjacka på, egentligen min brors.....
haha pussen !

F A I L

nya skooor

kom precis hem med de rosa skorna :D är lycklig, i november köper jag min jacka också, känner mig så jävla tråkig utseende messigt nu förtiden och är sugen på att bli sådär klädtokig jag var förra vintern då vare nya kläder flera gånger i veckan !:) nu jäävlar :D
haha kläderna jag hade på julkonserten förra året, ( kjolen har åkt upp på bilden ) känner jag mig själv rätt kommer de kanske bli samma i år igen om jag inte hittar ngn nice klänning eller liknande eftersom de e sista året :(((((((

rosa :D

pluset med små fötter är att jag kan köpa på barn avdelningarna  :)))))
detta söta hittade jag på Din sko's barn avdelning idag !
High boot
dom sitter perfekt :D ska köpa dom på lördag tror jag :D

syskon dag

åh har världens mysigaste dag.
Min syster är ju mamma ledig och min bror jobbar inte idag, så vi har haft en syskon dag, min syster kom hit vid 12 så handlade vi massa bak grejjer och valde ut saker vi vill baka ( blev en speciell tårta med kola chocklad och massa i, och chocklad croassinter ) sedan åkte vi alla tre och käkade på donken i häggvik och köpte senaste xbox tror jag det var, nu bakar vi och pumpar only girl ! :)
tanken är att våra föräldrar ska bli glada när dom kommer hem över att vi bakat och hållt på :D 
 
hittade även ett par skor jag tror jag ska köpa på lördag med tom :D rosa såklart.. ni ska få se dom :D

älskaa !

så jävla r a n d o m


musik...

äre bara jag som inte tycker att hårdrock räknas som musik ?????
de här lysnar tom på ( han lyssnar även på värre saker )

skillnad på våra musik smaker ? Han gillar första, jag gillar andra !


kvällsmys

ska lägga mig och titta på the holiday, är så jävla sugen på julen och sugen på kärlek .... var är tom när man behöver honom ? :(

konsert i våras:))

älskade söndag

direkt efter förra inlägget kröp jag ner hos min bebis igen och sedan sov vi till 20 i två, vilket betyder att vi sov typ 11 timmar,eller jag 10 ½ men ändå !

ska berätta om min galet stressiga helg!

Fredags:skolan åkte direkt till tom och pluggadelite och myste med honom :))
vid sju åkte jag in till stan och träffade klara och sov hos henne jävligt nice:)

Lördag började åt helvete, nio skulle jag vara i skolan med klara för öppet hus, när vi kommer till karlbergs station så går inga tåg, och då var klockan halv 9  nästa tåg skulle gå 5 i men var försenat som in i helvete så vi får tänka snabbt och ringer efter en taxi som de luktar bajs i !
sen vare öppet hus t 12 efter de åkte jag till stan med fina amilia och åt en härlig lunch :)))
sen blev de direkt hem till tom vid tre, kommer in i hans rum och där sitter han och hans stoebror och tittar på kung fu panda gud vad jag skrattade åt dom två ! :))
vi myste som ni vet hela kvällen och vid halv 2 gick vi hit !

nu har vi myst hela morgonen innan vi åt brunch med mina föräldrar, så jävla galet men mamma har välkommnat tom till familjen nu iaf hahaha :)) tom drog vid tre och jag har bara tagiit det lungt sen dess, inte så ofta jag får vara för mig själv längre så de e skönt, det blev stressigare än jag trodde att hinna med vänner & pojkvän PLUS årskurs 9 med as mycket plugg... men de blir 30 % till alla tre kategorier och 10% till mig själv :)

NU ska jag plugga !  :)

mys

godmorgooon på er.
just nu ligger jag i min feta säng med min sovande bebis bredvid mig. vi kom hit inatt vid halv 2
tänkte bara säga hej för nu ska jag fortsätta mysa m tom :)))))))))))))))

hos tom

är hos lilla tom som somnade för tio min sen så han ligger här vid mig och sover så sött.
försöker hitta en bra film på hans dator men har sett alla förutom green street huligans och liknande..
har varit här sen vid tre och har tillbringat lördagen med mys och harry potter :))
men aja vi hörs sen

bråttom!

har as bråttom, fastnade hos tom och har varit där sen 1 tiden, skulle varit i stan klockan fem, nu ska jag rusa till östermlam får köpa med mej käk påvägen för jag har bråååådis ! ♥

FREEDAG

jobbig gårkväll och jobbig morgon, kom  hemfrån Tom vid 11 tiden igår kväll, jag är glad att jag insett att jag nog måste ha världens bästa pojkvän :))
Nu måste jag åka till skolan.
puss

fucking snö

kommer frysa till is så fort jag går ut igenom dörren, ska dö idag. fyfan jävla äckel snö!!!!!!!!!!
är skit lack och bara längtar tills jag får träffa josse & Makki och prata med dom !:(


plugget dödar mig

jag dör pga allt plugg.
pluggat sönder varje dag den här veckan :/ Om 20 min kommer min lärare så ska vi plugga också döda miiig men jag vet att det är värt det, men sen efter det ska jag rulla till tom typ.
skolan var ganska chill, hade två prov men båda gick nog hyffsat iaf !

men nu har jag NO prov på onsdag och jag fattar nada så det ska pluggas idaaaaaaaag !
jajaja nu ska jag .. göra ngt. vi hörs tjockisar.

kööttaaa!


lycklig flicka

kom hem från tomisen nyss, grabben har ju gitarr på onsdagar så det blir bara en snabbis men det var ett tag sen sist så det gav mig lite energie till att plugga vilket jag ska göra nu ! Har en idorts uppgift tills imorn plus So prov imorn, tur att man har en mamma som är idrottslärare :D

idag fyller min micke 16 också ! Grattis hjärtat !!!!!

Onsdag 20/10-2010

Jobbig natt eftersom det blev plugg alldedes för sent igår!

Det som står i min kalender idag är att vara i skolan hela dagen och sedan träffa tomisen några timmar innan jag åker hem och pluggar ännu mer.
men har blivit riktigt motiverad till att plugga nu,vet mycket väl att jag aldrig kommer vara awesome i skolan men ska göra allt jag kan :D
men nu måste jag gå och göra klart det sista.
Vi hörs ikväll !

( ska svara på komentarer, hinner inte just nu bara :P )

slutkörd

är as trött och håller på att dö. pluggat som en galning idag och ska hoppa in i duschen och död är ett tag innan jag lägger mig i sängen och dör där istället.GODNATT

mormor

Mormor är bäst ibland...
hon märkte hur galet stressad jag är just nu med skolan och allt ochfick knappt i mig någon middag, nu ställde hon sig och gjorde pannkakor åt mig istället så att jag ska bli lite glad, mormors pannkakor är bäst och det vet hon om att jag tycker, jag älskar min mormor.

Plugget tar över...

har inte alls lika mycket tid att blogga längre... lite synd men skola,vänner och pojkvän tar all tid.. datan får inte alls lika mycket längre.

just nu är jag stendöd och vill bara sova sova sova.
har sjukt mycket i skolan och har pluggat sedan halv fyra till för typ en kvart sen med min extra lärare... känns skönt nu men man blir jävligt trött och nu ska jag sätta igång med idrotts uppgiften...

tröött

är as trött, jobbig måndag och vill bara lägga mig under ett stort jävla mega täcke,ringa josse och Makki be dom komma och lägga sig bredvid mig och bara ligga så för alltid med dom två bästa tjejerna i mitt liv..

så fina.


måndag

min dag so far
skola
vittra och mysa m tom
hem
plugga
dö.


underbara söndag

gårkvällen var skit rolig, riktigt skön fest och var bara så lycklig, fina mäniskor men kvällen spenderades mest med tom,inna vi rullade hem till mig tog en lång skön dusch vid 2 tiden och kröp sen ner under täcket och  myste och hade roligt och pratade om en del saker, vi hann även äta bröd doppade i hallonsylt och dricka juice direkt ur förpackningen i min säng vid 5 tiden imorse, så sjukt härligt ! vid sex tiden somnade jag iallafall i toms stora famn och sen degade vi oss ända fram till 1 då jag gick upp och gjorde pannkakor, snäll flickvän eller vad ??
sen har vi bara legat i sängen till klockan halv 6 då tom rullade hem !

är skit trött och ska hoppa in i duschen igen !

idiot

du gör mig extremt irriterad hela jävla tiden. FAN


barnvakt

är barnvakt åt neo eftersom hans föräldrar ville gå på bio !
allt förikväll är fixat nu äre bara mitt hår kvar. har varit hemma ensnabbis hos micke och pratat m hans mamma om lite saker samtidigt som micke var i edsberg :)))
vet inte om jag drar till tom innan nu men kvällen lär bli aaas nice :)
vi hörs sen!

idioter-.-

vad är det med killar och att inte svara i mobilen ? Får varken tag på micke eller tom, SKIT IRRITERANDE.

lördag

ska träffa micke och bara chilla galet hela dagen
sen ska jag hem till tomisen så ska vi chilla och sånt där sen sover vi här :)

jag är dålig

jag vet, men har inte haft tid att blogga !
det jag sysselsatt mig med dom här två dagarna är att ... ja fan.. i onsdags pluggade jag, i torsdags så var jag med tomisen och myste, idag hare varit skola men slutade 10 i tolv ( niiice) drog och träffa micke och steggos och va i sollentuna innan sen mötte jag tom och josse innan jag och tomgick hem t han och såg på toy story 2 och myste, sen har jag varit med min syster hela kvällen, egentligen skulle jag träffat tom men vi tar de imorn kväll ist :))  har sett på fame med mamma och ska snart krypa ner i min stora obäddade säng... kill me.
jag är glad !

plugg

hej på er.
försov mig i över en timme imorse så hann inte blogga :))
skolan har vairt helt ok, har så jävla mycket just nu, men som tur är så ska jag börja få en privat lärare på fritiden som ska plugga med mig som vi har anställt :) Första gången ikväll klockan sju så kommer hon hem till mig så ska viplugga SO tänkte jag eftersom jag har prov på det nästa vecka :))  lär bli as bra !!

älskar ringen

tråkigt

Namn: Miriam Furumo
Piercingar: 2 i varje öra och naveln
Tatueringar: zero
Längd: 153.8 cm
Skostorlek: 36

Hårfärg: brun/svart
Är du kär i någon: Tycker om tomisen mycket :))
Önskar du att du bodde någon annanstans: ibland inne i stan :)
Tänker du på att ta självmord: det hade jag inte planer på nej.

Dricker du alkohol: svarar inte på :)
Röker du
: , Svarar inte på :)
Vilket shampoo använder du
: kommer inte ihåg va de heter
Vilken parfym använder du
: Naomi Campell
Vad är du rädd för
: Mörker, skräckfilmer, små kryp läskiga gubbar
Gillar du att tvätta: aldrig gjort det
Gillar du Berg-och-Dalbana
: om jag gör !!

Senaste:

Film du hyrde: hyrde tre m matilda, The blind side, ngn annan och ngn annan
Film du köpte: ingen aning!
Låten du lyssnade på: PLAY - girls

Personen du ringde: Tomisen
Tv program du tittade på: That 70's show
Personen du tänkte på: tom ( för att jag skrev hans namn )

ANTAL..

Gånger du varit kär: vet inte...inte fler än två
Gånger ditt hjärta brustit: 1 ½
Hjärtan brustit på grund av dig: I have no idea
Gånger ditt namn varit med i tidningen: noll tror jag?
Ärr du har på kroppen: ett bränn ärr vid foten ungefär, ett på höftbenet, ett litet vid tiningen, och sen på knogarna men dom e nästan borta pga ärrsalva ( BIG LOVE)

SENASTE..

Personen du fick mail av: har över 8100 olästa mail så ingen aning
Personen du fick brev av: ingen aning
Personen du fick sms av: Frida
Gången hela din familj åt middag tillsammans: någon månad sen

Saken du köpte: Ringen i lördags
Vad har du gjort idag: Skolan och vid sju har jag en till lektion....
Var det kul: neeej
Hur tidigt stiger du upp: kvart i sju - sju
Gillar du att slåss: gör de aldrig
Vad ska du göra idag: Ska snart ha touturing
Är du seriös: Ganska ofta ja :))
Vad är du allergisk mot: Falskhet

Var har du ont: vill ni inte veta
Använder du hårspray: yeah !


tisdag

mys tisdag !   
skolan var faktiskt gryyym var på galet bra humör och hoppade runt hela eftermiddagen av glädje :)))
efter skolan rullade jag hem till Tom haha :)) har varit där hela kvällen och kom hem för en timme sen, blev sagan om konungens återkomst bl.a toms suck när jag kom in med den tre h långa filmen var ju as härlig... haha!
vi planerade lite för helgen också och tänke gå och se filmen SALT, har ngn sett den ? :))
Imorn tatuerar sig grabben också !!!!
blir  ungefär en sån  som bilden nedan fast i svart och lite annorlunda :))) kommer bli skit nice  :D:D:D:D:D

tom är 25....

aa han e 25... gissade klara på !

Klara : hur gammal är fanskapet?

Miriam : hur gammal ser han ut att vara ?
Klara : typ 25 men så gammal är han nog inte
93/94
Miriam : HAHAHAHAHAHHAHA
Klara: MEN SÄGDÅ

Miriam : 95AAAA !
Klara : VA!!! DRIVER DU? han är inte 15
så ionte 15

barnvakterna

på torsdag ska jag och tom vara barnvakter åt lill killen, helt ensama, ingen annan hemma bara vi tre hela kvällen berättade det för Tom idag som blev kritvit i ansiktet eftersom " han inte vet hur man håller en bebis ens" hahah något säger mig att det lär bli jävligt roligt, vad tror ni ?

söt_kille_2010

matilda

är hos matilda men ska ta bussen t tom om 5 minuter, knaaas !
matilda är en söt fluga som var jätte söt när hon var liten :)))))))))))))))
vi hörs senare
peace

monday

ska rulla till matilda, mår inte så bra men aa...
vi hörs.

Ny ring


130 kr :- köpte i lördags med sherviiin :)) vad tycks? man trär den över två fingrar, as nice!

död.

godmorgon, jag är absolut stendöd, jobbig natt fysiskt och aah...
sitter med te iallafall...  aja ska sminka mig nu och fika mitt burr på huvudet.
Pussen

Daniel Adams - Gubben i lådan

♦"Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.♦
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
♦Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.♦

 

♦Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.♦
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
♦För dig ska jag göra det tusen gånger om.♦

♦Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.♦
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
♦Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.♦

♦Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.♦
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
♦Tusen gånger om.♦

♦Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.♦
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
♦Jag kan lika väl fortsätta.♦

♦Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.♦
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
♦För dig ska jag göra det tusen gånger om.♦

♦Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.♦
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
♦För dig ska jag göra det tusen gånger om.♦

♦Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.♦
♦För dig ska jag göra det tusen gånger om."♦


fullbokad söndag?

blev en dunder dag.
vi åkte in till djurgården och myste i det härliga höstvädret innan vi drog oss tillbaka till sollentuna, då vare snabbt  hem till tom, asså de va de roligaste jag sett, tre döda grabbar sitter i soffan, tom har av ngn anledning ingen tröja på sig, alla är helt jävla stendöda så dom reagerar inte när vi kommer  och aaa.. så han träffa tomisen typ  en halv timme inann vi åkte t centrum och hyrde tre filmer,  sen hade vi ta hand om oss själva kväll så känner mig jätte fräsh sen titta vi på the blind side :D

nej men ska ta och göra te innan jag hoppar i säng, imorn ska jag träffa Tom så då blire dåligt med uppdatering :))))))

min vecka !

Måndag : skola sedan träffa tom
Tisdag : Skola sedan gymma
Onsdag : Skola sedan pluuuuuugg !!!!
Torsdag : Skola sen träffa Tom & vara barnvakt åt Neo
Fredag : skola sedan gyma med Matilda
Lördag : ingen aaaning ( antagligen träffa Tom )
söndag : ingen aning!

fina tjejer!


Hög på livet

det finns dagar då de känns som om hela jag kommer gå sönder, men nästan alltid är jag lycklig, livet går åt rätt riktining nu allt känns bra och jag älskar livet, har lust att slänga mig i en hög med färgglada löv och bara skratta och skrika. Jag är hög på livet och mitt liv håller på att bli drömlivet !

FAN VA UNDERBART.

Promenad på djurgården

Vi skippar gymmet och åker in till Djurgården och tar oss en härlig höst promenad där istället !

Laleh - November


NEEEEEEEEW FREAKIN YOOORK

JAAAAAAAAA!!! 90 % säkert äre nu att vi åker till New York på sportlovet !! blir kul att se ngt nytt även fast London var grymt !!!

London vs NY

kan inte bestämma mig riktigt...
London som jag redan varit i men som jag verkligen älskade eller New york ??!!

London                                                       New York


Neo


redan 6 månader och 3 dagar, stor grabb med början till tänder och allt.
flirtar med allt och alla och " pratar " som en dåre, finns inget bättre att titta på än Lilla Neo
Grattis lite i efterskott prinsen♥


Söndag

är helt jävla cp död, sov as dåligt inatt m sjuka drömmar, gårkvällen var trevlig men udda .. :P var hos tom med matilda och tom's kompisar blev massor av data försötke spela ngt jätte konstigt skjut spel som gick åt helvete,knas.

ska ringa och väcka matilda så vi kan dra och träna !!


goodbye


drar och möter shervin nu och åker t centrum sen kommer matilda, vi hörs fuckers.

home

knas... ingen bra dag alls, mamma fick komma och hämta mig i skolan pga av lite saker, men ska åka tillbaka nu för att göra engelska läsförståelse prov klockan 1 sen ska jkag fika m min syster och mamma ikväll blire bio.
vi hörs ! puss

friday

fredaag ! idag är jag på hyffsat bra humör, fick en myskväll med she's the man + micke och libanesen :))
nu äre dags för skola och efter det kanske träffa shervin ett tag var så länge sedan men vettefan om jag hinner ! :P
vi hörs senare

jag är glad.

gissa vem som kom hit och överraskade mig? Tom såklart ! ♥  blev riktigt glad så har myst med honom hela eftermiddagenmen nu skulle han åka och fira sin plast bror, jag är glad iaf ! ska ut och träffa micke och libanesen ( steggos ) vi hörs sen

fml

jag vart riktigt ledsen imorse och har varit på dåligt humör hela dagen, och frusit i kylan på skansen, ska lägga mig under täcket och läsa PS. i love you och dricka fanta lemon. helst av allt skulle jag vilja ha hit tom och gosa i hans varma och stora farm och bara vara lycklig, men jag ska iväg så de går inte :(((((((( vi hörs imorn. puss

vill utomlands :((((


dreamer

hatar känslan när något händer så man bara vill skrika av lycka, sedan vaknar man upp och insér att allt bara var en dröm...


matilda


ska ut m matilda,sålänge kan ni lysna på denna sköna låt.

sorryyy

skitdåligt uppdaterat men grabben har tagit upp all min tid, hhaha :D
okej , måndags, var i skolan och chillade galet sen åkte jag till tom och myste där hela kvällen :)))
tisdags, skolan, var med tom, sedan kom matilda också sedan åkte jag och matilda och gymmade,drog hem deckade.
idag, skola, sollentuna m josse hennes pojkvän och Tom blev en fika och sånt sedan drog vi hem,min syster är här och vi har handlat lite mat tills imorn då vi ska t fucking skansen med skolan !

grabben tar all tid assåååå

Step up 2


så jävla grym dans, se hela den kommer igång ordentligt vid typ 1.06

Men karaktären Moose är ju ändå grymmast !!!!

söndags ångest.

jävla söndag.
har söndags ångest men ser ändå fram emot veckan, ska konfrontera ett par brudar som helt klart tagit sig vatten över huvudet.
jag är sjukt trött och varmvattnet i huset har lagt av så en varm dusch kan jag fet glömma.
jag är galet trött men är sugen på att hitta på ngt. fyfan jävla söndag,
vill lägga mig under täcket och vakna upp imorgon


DÖD

hej på er, kom hem från tom ganska nyligen och ska gå och lägga mig är så äckligt jävla trött
gårkvällen var bra, men jävligtläskigt, kort och sagt slutade jag min kusin och en tjej osm heter stina med en kille ute i stadshagen pga av massa krångel :S idag har vi gåttpå stan men jag hittade NADA tillslut hittade jag en svart mag tröja på bikbok ( toms blick var ju lagom glad hahah :D ) jaja kom t tom vid fem tiden och har bara tagit det lungt där käkat världens godaste middag i en och en halv timme med hans underbara familj, seriöst de e så mysigt hos dom :) sen blev de film och mys, somvanligt alltså men de e ju de bästa som finns :)

jag ärvälidgt lycklig just nu, jag har haft en underbar lördag kväll som inte kunde spenderats bättre varit med min fina kusin och aah,livet är så jävla nice!
nu ska jag sova, matilda och jag kanske ska gymma imorn tror fan inte de blir av .. :)

sen har jag denna fina flickan i mitt liv, det gör allt jävligt mycket lättare :)

outfit



såhär ser jag ut just nu :) klackarna är inte nya utan från i sommras, 600 på dinsko visade aldrig upp dom:)
de är iaf,
Halsduk : Gina
Vit tröja : gina
Svart linne - Indiska
tights- VILA
skor- dinsko
jacka-fjällräven

Friday

har lite bråttom, har duschat och så och ska plocka ihop allt jag behöver plus filmer och annat, ska in till stan och träffa min kusin vi ska handla mat och sånt och åka t hennes nya lägenhet, fan va skönt att hon bor själv nuuu :)har inte träffat henne på länge så ska bli as nice :) sover där och imorn ska vi shoppa och sedan åker jag direkt hem till tomisen och myser där hela kvällen så vi lär höras imorn natt ! :)

ha en super fredag

jävligt förbannad

på ett par brudar, tjejer vet att ni läser det här, egentligen vill jag inte ta ngt av de här över datan vi tar det när vi ses, de ända jag kan säga nu är att  har ni något ni vill säga till mig eller stör er på ? visa fucking stake och säg det till mig direkt, håll inte på och "varna " Folk för mig eller vafan ni göör ?! så jävla onödigt visa mogenhet jag ber er, antingen kommer ni till mig och säger vad fan ni håller på med eller så lär jag komma till er och helt ärligt, då kommer jag inte vara lika glad och kunna ha förståelse för det ni håller på med !

ni är bara patetiska

RSS 2.0