Londoon :D

hej gullisar!
Vilken jävla dag,  gick upp klockan 8 ör att försöka få en akuttid hos vårdcentralen, men jävlarna svarar ju inte på 2,5 h och då åkte jag och tom till sollentuna sjukhus men dom kunde inte hjälpa mig, så då åker vi till vårdcentralen för att snacka direkt om hjälp, nej då har dom inte tid att ge mig medicin och jag åker liksom utomlands IMORN! jag blir arg och efter att ha flängt omkring i typ 3 h så åker vi hem och chillar några timmar, vid fyra så var jag hos polisen för att förhöras för en sak, hehe vittne...... gick bra och efter det åkte vi hem och käkade middag innan det blev lövets akut mottagning där jag äntligen fick  hjälp,  nuhar jag precis packat klart och chillar lite, eftersom att imorn klockan halv 8 går vårat plan från arlanda till london! Tomisen kommer hit snart så ska vi väl mysa lite och få så mycket sömn som vi kan innan vi ska upp klockan kvart i fem....
nej men nu ska jag göra smoothie :D Puss på er ! är hemma igen på fredag så då hörs vi !
ha det så bra medans jag och min fina man har det bäst i london :D

Söndagsmys <3

Hej på er! Inte hunnit blogga eftersom att vi har haft fullt upp med halloween festen vi hade igår! Idag har vi intw gjort så mycket, vi städa efter festen efter det shoppade tomisen en massa kläder, sen däckade vi ifrån 14.00 till 17.30 extremt skönt! Just nu tittar vi på rango efter den så läre bli någon grym action rulle! Puss på er!

Snygga vi e va??


På bussen

Sitter på bussen till tom påväg hem från kista :)


Levles vs Våldtäksman

Här har ni en sån jäävla skön remix, hedda spelade den  på tjejmiddagen och jag föll direkt, dagen efter visar det sig att josse också har en crush på den så den här kör hon och jag stenhårt på just nu alltså!


Helgen

gårdagen var mysig, vi drog till SMK's öppet hus för jag ville prata med mina lärare, var jäätte mysigt !
efter det blev det centrum och fick min nya beebis. efter det blev det kista för att fixa med toms jeans, köpte även mina änglavingar :)

kolla vilken finis


Lördag

Har precis vaknat, igår vare fest hos fronka i vaxmora, efterfesten blev hos anton :)) sen fyllekäk på donken haha! Nu ska vi iväg och köpa ny mobil till mig! Puss


freedag


nu drar jag t skolan, ni vet hur min dag ser ut! puss!

some pictures

Nu ska ni få lte bilder från dom senaste helgerna.. :D











I'm bound to you



Helg!

oh yes, gått tre dagar i skolan denna vecka, chill! imorn äre z-dag, så har bara skolfoto och utvec klingsamtal och de tillsammans tar bara en timme :D efter det åker jag in til stan med mamma och tom, tom ka fixa dredsen så då går jag och mamma på stan sålänge!
   Imorn kväll äre party hos fronka också lär bli riktigt nice :D
plus att på lördag köper jag min nya mobil, :D

Batman

Ligger med älsklingen och myser i våran härliga säng och ser på batman, vi ska nog sova tidigt idag :) puss!


Hemmadag

Vi försov oss som fan så vi var hemma idag, jag är sjuk så jag har sovit hela dagen, nu är vi hos toms pappa och jag myser med kudden jag önskat mig och fick :)

Titta vad tom har bredvid sin säng :)


Nattinatti

Nu säger vi godnatt! Tomisen hade gjort världens godaste middag och hade kostym och allt på sig, nu ska vi njuta av dom sista minutrarna av den 16 oktober! Puss


1 årsmiddag

har precis gjort mig klart för våran 1 årsmiddag, min fina pojkvän har lagat tre rätters! Klänningen är på, sminket är fixat och åh, nu måste jag gå !

1år <3

Idag har jag och tom 1 år så nu på morgonen medans han sov har jag bytt lakan till mer " romantiska" lakan ( skut svårt eftersom han log i sängen och sov) så satte jag in blommor och tände massa ljus och gav han frukost på sängen bestående av frallor, wienerbröd och oboy :) väckte han genom att sätta på våran låt på högtalarna!! fattar ni hur förvånad han blev när han vaknade??


Dinner

Kom precis hem t tom så ligger i hans säng, tänkte bara säga hej :)


Godmorgon!

Godmorgon på er! Har precis vaknat och ligger och tänker på att tom har sovit stenhårt i 12 timmar nu, stört. Idag ska jag foixa lite här hemma för imorn sen ikväll så blire middag hos tom, efter de så blire jacuzzi bad hos emelie!!


Familjemiddag

Sitter just nu och äter efterrätt med mina föräldrar och tom och hans föräldrar, jätte mysigt! Har varit i kista m emelie och erica och shoppat lite hemlisar ;) men ska vara social nu, testar förövrigt blogg.se's nya app just nu!


my heroine

jag vet, jag vet att jag är en kass bloggerska just nu, men jag har fullt upp, fullt upp med att plaera inför min och toms 1års dag på söndag, och halloween festen, och inför london, samtidigt som jag måste svara på alla kärleks sms min underbra pojkvän skickar till mig.. ska jag jävlas? Klart jag ska, här är ett ifrån ikväll och ett ifrån igår kväll!

Igår: Godnatt bästa tjejen, älskar dig mest av allt i världen.♥♥

Idag: jag ska lära mig spela my heroine för att jag älskar dig så mycket och det är vår låt ♥

torsdag

ligger hemma och chillar, börjar inte förns 13.50 :D ska sova lite tror jag... blev skit trött...
godnatt!


sorry

hej på er! förlåt för ingen update i helgen men haft fullt upp, i lördags så vare fest hos åsa och innan de så lagade jag mat åt 10 hungriga pojkar, gjorde tacos som en jävla galning! gårdagen blev bara en ända stor bakfylla, inte liak kul...

här är alla förutm två grabbar :D


LONDON

jaaaaa!! vi har precis bokat resa till london! ska bli så jävla nice, blir jag mamma, pappa och tom, helvete vad mysigt :D vi åker på höstlovet så de e typ bara tre veckor kvar :D

Tisdag 4/10

Godmorgon på er ! sitter juat nu och äter frukost, toast med oboy, as gott :D
ska snart rulla t skolan, ska ha matte och mentorstid sen ska vi in t stan på något bajs...

aja pusspuss!

Killar vs tjejer?

hej på er! har precis tittat på en debatt melan blondinbella och en annan tjej som misshandlat sin pojkvän och har typ en " självmordsblogg" eller hur man ska säga det, hatar när man ser på en debatt som man har så mcket åsikter om men som man inte kan uttrycka, haha! Tycker inte ni att det är precis lika fel att en tjej misshandlar sin pojkvän som att en kille misshandlar sin flickvän? klart det är ! våld som våld?

Jaja, har även skrivit klart mitt sommarprogram till svenskan, väldigt skönt, nu ska jag slappa resten av kvällen :D 
 nu sitter jag och debatterar detta med agnes iaf, fast båda vi sitter med samma åsikt så de mesta vi skriver är " jaa precis! "hahaha !


vilken tur att jag älskar mina grabbar då, från vänster, jens (utan gräns) evelina,Lukas,jaag :D

3 oktober

åsså vare måndag igen.. sitter och äter frukost och provar mmmina nya vantar som är gjorda för thoutch mobiler!
  skit nicee! ska snart dra mig till skolan för en låång skoldag, men de löser sig haha
de gråa är det som gör att de fungerar :)

midget powe


midget power, SKÅL!
här har ni oss, den värsta fest kombon, HAHAHA

söndag

ännu en lyckad kväll, helvete vilken grym kväll, även fast evelina ramla ner för trappen och brötfoten och lukas och emelie gick i glas och jag kasta cider på billing och började bråka, HAHA men helvete vad nice deva :D
ska se på oth nu :D

jag och älskling igår

taggaad brud

har precis fixat färdigt mig, ska t erica nu och hjälpåa till, vi blir typ 15 brudar där nu innan så :D senv id nio tiden kommer folket, sitter just nu hos tom, men tom e inte hemma haha :D
aaaja nu äre puss och hej på er så ses vi i dimman!!!

RSS 2.0