gymnasium

sitter och kollar intagningspoängen för olika skolor med min älskling i telen, just nu äre thorildsplan som är första handsval, cybergymnasiet andra, jensen norra och typ södra 3 & fjärde, cyber sång som 5 osv osv.
   åååh detta är ångest.

inte mitt fel !!!

förlåt för dålig uppdatering men min dator har fått knäppen... nej men den har fått virus men det håller på att fixas just nu :)   har tillbringat helgen med min älksling, igår blev det en stund förbi cenrum, kom hem med en söt blus från SALT och sedan så gjorde vi lite saker på kvällen men orkar inte berätta, idag vaknade runt halv 2 haha, kom hem för typ en timme sen och jag är döds trött...

snygging

img_0472 (MMS)

:@!#&/(="!#


Tom drog för ungefär två timmar sen, det var mysigt att ha honom här.
   Vi lagade mat och lite sånt. Jag blev ihjäl pussad av honom också :))
Så mysigt !     just nu försöker vi bestämma om jag ska gå till skolan imorn, jag mår fortfarande sådär, hostan är en pina och jag är förkyld och extremt trött.. men jag och josse har planer så :(
    kanske kan övertala mamma till att inte gå till sklan men träffa josse en snabbis efter eftersom det faktiskt är en sak som är viktig som vi ska göra ???


dusch

har tagit en lång och skön dusch, fyfan vad nice det är. man känner sig ju skit fräsh när man är sjuk.. tydligen är det inte säkert om jag kan gåt ill skolan imorn heller... känner iofs själv att det ibland är svårt att orka med saker här hemma också...   om lite mer än en timme kommer Tom hit, vi har inte träffats på 6 dagar så ska bli skönt !  dock känns det inte så.. haha, knas. men ska torka mitt hår nu och smörja in mig med bodylotionen jag fick av tom's mormor , mums !     

sjuaaan. jossisen och jag


NEW FREAKING YOOOOOORK

om en månad och två dagar EXAKT. ( planet lyfter 13.20 )så åååker jag till neeew yooork ! är så jääävla lycklig så jag vet inte vad jag ska göra !!!!!!     


just let the music play

Idag mår jag mycket bättre, imorse direkt när jag vaknade tog jag tempen, stod på 37.6 det är tydligen fortf. feber och eftersom det var när jag precis sovit kan den ha varit en aning låg men vi hoppas på de bästa ! och måste bli frisk för min prinsessa fyller år på torsdag !
    har tittat på gossip girl för de mesta idag och ska fortsätta med det nuuuu :))
puss

<3


Gud vad jag börjar sakna dig nu min plutt

:(

vet inte ritkigt hur jag mår, halsen är tjock som jag vet  inte vad, min hosta kan fan ta och dra längre än till helvetet, min näsa gör ont men jag tror att febern har dämpats... jag svettas som ett djur och har gjort de hela natten, jag var helt blöt inatt, så fort jag la mig i sängen började det rinna om mig, och jag har inte ett ända element på i mitt rum så det är iskallt där inne men jag lökade sönder ändå.
    fml.  tror jag ska sova nu. puss

jag,josse, makki skolavslutningen i sexan :P

barnrumpan miriam

Det här är ett helvete.  Jag gråter som en liten barnunge för att jag mår så dåligt, pappa får bokstavligen behandla mig som en barnunge för att något ska funka, jag har sovit i en och en halv timme, och nu fått i mig lite mat och mycket sorbet vilket gjorde susen. Mamma köper hem barnmat ( krossad frukt) för det e enklast för mig att äta.   snart äre solsidan och ska se de med pappa. jag mår skit, och har ont i hela kroppen som jag vet inte vad. överlever jag natten?

det är inte fel att vara brun...

not nice

det är ju skit kul att ha så mycket feber att man knappt kan röra på sig, minsta lilla rörelse får mig trött...
   Tom har också feber så vi lär ha smittat varandra... men fyfan ...blir ju hemma från skolan nu, och när jag var sjuk förra veckan träffade jag vänner fast jag inte var helt frisk, den här gången ska jg vara hemma tills jag mr helt super duper bra till 110 % , jag kommer ha hunnit spy på mitt hus för att jag hatar det så mycket innan dess men nu jävlar ska jag bli frisk.

älskling

feber... :(

det är alltid nice med över 39 graders feber... eller?! är döende tror jag fan...


instabil..

jag är så känslomässigt instabil just nu så jag vet int vad jag ska göra, jag gråter för minsta lilla och då gråter jag floder. Livet är tufft just nu. Vi hörs.

förra sommarne på landet.

sjuk...?

Kom hem från min älskling för kanske en halv timme sen, jag mår inte så bra så låg och sov där en timme och lite sånt, fick sluta tre kvart tidigt så åkte till centrum och köpte två nagellack och massage olja för Tom nämnde att han ville ha det, gissa om han blev glad? så vi har masserat varandra med den på ryggen och fyfan va skönt det var. har prcis målat mina naglar, tipparna är turkosa :)
   nej men ska hoppa i säng nu, imorn äre skola sedan vet jag inte vad som händer :)
Pussen

åh mys.

så mysigt att vara barnvakt, har sjungit med josefin som var jätte duktig, nattat lilla alexander sett på cartoon network, spelat chack med max, spelat fiol med josefine, ätit glass, spelat boll med max och aah allt möjligt.
en och en halv timme och jag fick 150 kr, inte illa.  ska hoppa i säng nu, tom ringer när som helst och säger godnatt och jag är dödstrött så då gäller det för mig att ligga redo i min säng att somna och få godnatt pussar över telefon, jag älskar att ha kille, speciellt när han är världens bästa och världens mest kärleksfulla, så gullig han var idag, när vi skulle säga hej då, och han pussade sönder mig inför våra mammor, typ tog tag i hela mitt ansikte och gav mig massa kyssar och pussade mig i pannan, mamma blev tårögd och tom's mamma såg jätte glad ut :)     åh, min tom ♥

nanny

min älskling åkte för kanske en timme sedan eftersom att jag ska vara barnvakt nu vid halv sju. så ska kila över till grannarna nu och vara där i två timmar, den äldsta av dom, josefine, ska söka in till SMK imorn så hon ville så gärna att jag sjunger med henne, aw sötan ! :)


Tom's tatoo

Ni har frågat fleeera gånger efter Tom's tatuering, kom på det nu när jag och kajsa pratade om det :)
jag har ingen bra bild så här får ni bilden han lämnade till tatueraren :


Den här har han alltså, fast i hel svart och inga hjärtan där nere !

mys med världens underbaraste kille

kom hem från min älskling för typ en halvtimme sen. saker är fortf. jobbiga därför var det extra skönt att bli omfamnad av en pojkvän som var extra kärleksfull idag :)<3
    ska hoppa in i duschen nu :)
Puss

sorry...

det är dåligt med bloggning just nu, det kommer hända en hemsk sak som jag precis fått in i hjärnan faktiskt kommer hända. Det fanns inte i min världsbild innan. jag tänker inte skriva ut varför bara att det gör mig så jävla ledsen så jag får ont i hela kroppen, bara jag lägger en tanke på det forsar tårarna precis som nu.


monday

åh, har varit så jävla irriterad på en kille idag så jag vet inte vad. jävla äckel.
    Men men, slutade tidigt runt kvart i två, så just nu väntar jag på att matilda ska sluta så ska vi åka och shoppa :)   
jaja men ska gå och fixa mig lite nu, man ser ju inte helt awesome ut efter en hel dag i skolan :)

3 månader

åh vilken dag, min pojkvän är en evighetesmaskin känns det som ibland..
    gårkvällen/ dagen var nice, shoppade med micke ett bra tag, men kom inte hem m så mycket, 2 bodys, en ring och en navelpiercing.. 
åkte t tom vid fyra och myste, herregud villket liv det var där.. men roligt. 
  Vi såg på taken och lite sånt och myste och lalala.
jag sov t 11 så fick äta frukost helt ensam medans tom sov vidare, sedan har vi gjort nada, sätt på ngt film som ´vcar lite små läskig, hah atycker så synd om tom vi började se på narnia som hans brorsa laddatner så hade han laddat ner den på två skivor så hälften på varje skiva, så somnade jag mitt på tom så när första skivan tog slut kunde inte han stoppa i den andra för då skulle jag vakna så han fick ligga där sen när jag väl vaknade funkade inte ens den andra skivan, haha fail.     vi har ätit middag och bara busat idag, vi har ju 3 månader, vi har även bara retats, slutade med att jag fick en bitch slap och ett slag mot näsan, haha men det var inte meningen och han har fått betydligt värre av mig.. höhö

grabbar

ska till stinsen med micke, sedan åker jag hem till min tom. Nu vet ni.
Puss

josse dag

detta har varit en jävligt skön dag, vid halv 10 drog jag, andreas, fredrik och felicia till Tom's pappas jobb och gjorde vårat arbete se drgo jag hem och käkade vid tolv mötte jag josse i centrum, köpte ett diadem och en kofta och tog en chailatte med henne innan josse blev jätte sugen på att träffa tom ( det var faktiskt inte jag haha ! )
  så vi vandrade upp till hans skola tog reda på var han hade lektion, snacka om förvånad grabb när han kom ut från sin lektion, hahah ! han fölljde med oss till centrum där vi mötte lite tjejer men vi var trötta så han och jag drog hem och gjorde inte så mycket, eller jag var med hans brorsa och satt och pratade med honom i en timme, haha :D sedan blev det vaxholm, orkar inte förklara.
men.. aah. fick betalt för att jag var kanin vakt, 800 kr cathiiing !
Imorn ska jag träffa tom men jag vill shoppa... haha :D

mupp

grattis syrran!

Vi säger grattis till syrran som för första gången på 1 år och ungefär 6 månader är ute på krogen med ett gäng mammor, alltså dom är ett gäng som alla fick barn i April 2010 som nu är ute på krogen tillsammans, hahaha dom har taggat i typ en månad, men det är förstårligt
img_0447 (MMS)
småbarns mamman !

lunch

håller på att göra iordning lunch, blir potatisbullar med lingonsylt och festis, haha :D
    försöker få tag på mina föräldrar i berlin men det är näst intill omöjligt verkar det som?

detta är nice !

sjuk...

är så arg på mig själv, jag skulle leka duktig och gå till skolan, kom 20 min försent och stannade 10 min sen drog jag igen...
 FML.   mår fortf. dåligt, låg verkligen och dog igår hemma hos tom, som tur är så kom vi i säng vid 11 :))
imorn är vi nästan lediga, vid halv 10 så ska vi till tom's pappas jobb bara sen är vi klara och det är heeelg :D
   jajaja ska gå och sova tror jag...
Puss!

fml

är sjuk och har varit hemma hela dagen och bara velat dö..
är hos tom nu och ska sova här. vi knasar lite, vi började titta på the town tillsammans, sen kom hans brorsa, då drog tom, så var de bara jag och hans brorsa, sen drog brorsan ut, då vare bara jag, sen kom tom då såg båda två, sen drog jag nu sitter tom ensam där nere och kollar, fett tråkigt.. haha :D
ska sova här, har ingen aning om jag går till skolan imorgon, mår piss just nu men känns inte som om jag har ngt bättre för mig .. ?
aja...

sjuk..

har inte bloggat idag eftersom precis när jag kom hem från skolan så somnade jag och sov till klockan åtta, har nämligen fått feber.. får se om jag går till skolan imorn, problemet är bara att mina föräldrar åker till berlin vid halv 5 så vem ska sjukanmäla mig? aja...
  tittar på gossip girl men ska gå och lägga mig tror jag är så jävla trött...
pussen

snart ska man ta ner julgranen, haha jag har inte orkat, förvånar mig inte om den står här hela året...

sjuk...

har blivit sjuk :(
så idag blire mjukisar i skolan.. får se om jag klarar hela dagen.. måste verkliegn vara i skolan onsdag torsdag och fredag, och jag är så glad, toms pappa räddade mig och min grupp i skolan den här veckan... skööööööönt!
ska snart gå till skolan.. jag orkar inte... tar med mig te idag så min halsinte gör för ont påväg till skolan...


mys

jag är död. Tom drog nyss, ska sova... egentligen hade han redan stoppat om mig och pussat mig godnatt och allt men jag studsade snabbt upp ifrån sängen, men jag måste säga att det finns inget bättre att få godnatt pussar i pannan och ett " jag älskar dig " viskat i örat

smoothie

Är klar nu och har gjort 2 smoothies, en till i eftermiddag och en tills nu, så sitter och dricker en god hallon och mango smoothie, och ska se lite på gossip girl :D puss

åh herre...

har varit uppe i 25 minuter och jag dör. Mår så jävla dåligt, inte bara halsen och att jag e täppt utan att jag är så grymt jävla as fucking trött....
sminkar mig och har precis lagt grunden och fixat håret, ska fortsätta innan jag går och gör en smoothie..
puss

body butter

åh har avnjutit en deeeel gossip girl avsnitt, tyvär märker jag att jag börjar bli sjuk, har sådär jobbigt ont i halsen och är teppt, fucking fan. Men lite mysigt har jag det iaf, sitter och smörjer in mig med en underbar body butter jag fick av Tom's mormor i julklapp, samt Lip balm och en jätte fint diadem, ska faktiskt gå och lägga mig, fick precis reda på att jag slutar efter lunch imorn, nice !
Love.

jag saknar min pojkvän...


Gossip Girl.

Sitter och tittar på Gossip Girl säsong 3 som jag införskaffade idag , hoho :D  Andra boxen den här veckan.. ups !
    Fick även med mig ( efte rmycket om och men...) en BH som jag egentligen inte ville ha... men men, klara vad tycker vi om affären vi var i ?    
    yeah yeah, imorn äre dags för skola så ska lägga mig tidigt ikväll.
Puss

stan

nu drar jag till stan. puss

där har ni mina gråa naglar :)

Sista dagen....

...på jullovet... fml.
Denna ska spenderas med lilla klara inne i stan, ska köpa gossip girl box 3 hihi :D
    Jag och kajsa har infört en sån jävla bra grej. Vi har ett vad, jag ska inte äta något mer onyttigt och hon ska inte pilla sig i stjärten mer ( hahaha ) nej men hennes sak är privat :) om man gör ngt av det vi kommit överrens om att man INTE ska blir man skyldig den andra något :) Smart va ? :)




inte igen..

oh please..

nu blire eett sånt där känslomässigt inlägg för mig med.
     
jag tror att jag och tom nog har det bättre än vad vi någonsin haft,
 vi har alltid haft det bra, men det ahr verkligen blivit det där lilla extra nu.
Hur han visar för alla att det faktiskt är han och jag, hur han alltid tar min hand under matbordet och ler emot mig, eller stryker mig lite lätt på låret bara för att.. Mitt i allt som gör mig så lycklig, så gör jag någon så olycklig.            Jag känner mig så hemsk. Och jag hatar att ha blivit den människan som måste såra, jag har försökt fixa det. Men vissa saker går inte att fixa, jag har lärt mig att alltid tänka ett steg längre, och det är det jag gör nu men jag hatar att man måste såra någon för det. Det måste ju finnas ett sätt att slippa det? det är aldrig kul att bli sårad, men lika jobbigt är det att såra någon.
             Jag har fått det perfekta livet. Jag har den ultimata pojkvännen, har högar av kläder, underbara vänner, en underbar familj, osv. men att tänka på att jag gör så att någon annan inte kan få det perfekta livet, det gör mig så arg på mig själv. Samtidigt som jag vet att jag gör det rätta för mig själv.

Men man ska alltid tänka posetivt, och för att ge mig själv lite cred i all den röra,
 allt detta i det stora hela.. bevisar bara att jag inte är en hjärtlös person,
och det är faktiskt det sista jag vill vara !


underbara.


9 månader.

<3

Anonym frågar : Har du och tom alltid det perfekt eller bråkar ni aldrig, hur gör ni för att få det att funka? Ni är så himla söta, kan du lägga upp fler bilder på er två tillsammans?

Svar : hej, åh blir så glad av sånt här! :) Vi är ganska lika men ändå olika villket passar oss jätte bra, vi tycker lika om det mesta förutom små saker. så vi kommre bra överrens, det ända är väl typ.. Data spel och mina serier ( gossip girl & oth ) men vi har lärt oss att kompromissa, vilket vi inte klarade i början, så liksom, tom vill inte se på mina serier, och jag gillar inte hans data spel, så  när jagg ser på dom kan han ju lika gärna spela ?
    sedan äre klart att han kollar med mig ibland och jag brukar faktiskt prova att spela lite olika dataspel så det funkar jätte bra, men det får också finnas en gräns, vi sätter ju hellre på en film som båda vill se, men det kan vara bra med lite ensam tid också ! :)
    hehe kan försöka.. har ingen kamera för tillfället.. hehe men mamma har ju fått ny kamera och vill så gärna fota oss så då får ni bilder :)

Vi har det faktiskt perfekt, och jag är inte rädd för att säga det.

shoppingen.

Ni ska snaart få bilder på saker jag har shoppat under lovet, bara för att jag inte publicerar era komentarer så läser jag dom inte, utanjag är medveten om era önsemål.. hehe...   Men de jag köpt är :

Svart klänning
Blå klänning
Klackar
Armband
Halsband
Örhängen
Underkläder x 4
tröja
Gossip girl säsong 2.
iPod
Nagellack x 2
Ögonskugga
Jeans
Mjukisdress
Linne

Det är det jag kommer på just nu iaf :)

favoriterna.






shopping!

Hej är mer än medveten om att jag inte bloggat idag.
men jag vaknade nämligen halv 2 och fick stressa sönde för jag skulle träffa Hedda is tan för lite shopping !
Så vid halv 4 mötte jag henne under svampen ( älskar namnet ) så blev det shopping, bara på H&M dock, b
blev en söt tröja, en bustier, trosor och nagellack, allt gick på typ 450 sammanlagt :)   så har precis målat mina naglar gråa faktiskt, skit snyggt och sitter och tittar på fångarna på fortet, våran familje kompis musse är med så känner att jag vill kolla :)
men aaaja, vi hörs. puss

kärlek.

Åh.  Inte bloggat alls som ni märkt de senaste dagarna.
  jag tror ni vet varför, jag har sovit hos tom två nätter i rad så vi har fått tre härliga dagar tillsammans.


I onsdags var vi bara hemma och bara hade det så jävla nice, vid nio tiden åkte vi till stan med en del av tomäs kompiasr och såg på bio, helt okej film...  vi åkte hem och knasade och jag tittade på gossip girl halva nattent ills det värsta kom...  jag fick sån jävla magsmärta asså extrem så jag väcker tom och skriker efter ipren, men även fast jag tar det försvinner smärtan inte på länge, jag låg och skrek och grät hysteriskt fick knappt luft, jag fick frossa och hackade tänder samtidigt som jag svettades, stackars tom han var så jävla orolig, då vakna hela familjen, tom ville åka till sjukhus men inte jag, så jag försökte sova de gick lite si så där... ush. det var en hemsk natt det pågick hur länge som helst och jag låg bara och skrek... :(
 
Igårkväll så hade dom gäster igen, tom's kompis Sampe och hans familj och hans flickvän paloma kom så det blev bara lungt, vid halv 12 drog dom och jag tittade på gossip girl och tom spelade, haha hann även sova innan vi tittade på ice age 3.
     iDag sov vi till klockan 2 ( fatta galet ) sen har vi bara sett på gossip girl heeeela dagen :D

Det posetiva med första natten var att det hände en sak mellan mig och tom som var så extrem att jag svävat på mln, de flesta kan nog gissa.. mitt i allt hemskt kom det underbaraste. Fan va glad jag blev.. :)


ÄNTLIGEN

Idag ska jag få träffa tom, är så sjukt lycklig. et har gått 13 dagar sedan sist ( käften på er utan kärlek )
       ska åka om 50 min, och jag sitter osminkad i mjukisdress och ofixat hår, YES. är iofs skit trött och ny vaken så lär fortsätta sova hos tom sen :)
nej men nu ska jag göra mig klar, ni får inte någon bloggning idag för idag ska jag bara vara med min älskling.
Puss

min stjärna !

härlig kväll

åh, har haft en skit nice kväll :)
     Det var jätte trevligt folk och har även blivit vän med tjejer i tom's klass och även hans typ " bästa kompis " om man säger så om killar's flickvän som var världens trevligaste :)
  OCH IMORN SKA JAG FÅ TRÄFFA TOM !  harinte träffat han på två veckor snart!
ska bli så himlans mysigt ! :)  nej men ska gå och ta bort mitt smink nu och göra ansiktsmask och mysa :)
Puss!

holmboda

ikväll ska vi till holmboda, eller aa.. jag och matilda och typ hennes kompisar och bekanta till mig, haha :P
lär inte vara där länge är inte så taggad nämligen..
   jajaja ska typ möta matilda om en kvart så... ska typ sova i 10 min innan dess :)

våfflor

vi ska snart dra iväg till centrum för att shoppa lite, min kära pojkvän blev ju inte så jätte glad igår när jag sa att vi skulle shoppa imorn så gör de idag ist :)
   vi har gjort våfflor här och jag är as trött, de va skit onödigt att vi gjorde våfflor för ingen ville ha dom ändå av oss två så vi gav dom t min bror ist :) min och min brors konversatin på facebook nyss, är inte jag en snäll syster?

H :får jag äta dom sista?
M :  aa dom e t dig
H : åhhhhh
M : :D:D
H :du vet allt hur man gör nån glad
M : wii :D:D

Tisdag

godmorgon. jag har precis duschat och ska börja göra mig klar :)
Dagens planer är:
Göra mig klar och gå till matilda och äta frukost
Möta upp Viktor lite snabbt
sen vet jag inte :)


sugen.. :)



skype

sitter i skype med makki,tom,dennis,billing och wille hahaha så jävla skönt :D
har snackat m dom i fyra timmar, fatta sjukt !

älsklingar.

Titta två favoriter på en bild.
   Sånt här gör mig glad

Bara makki som saknas på bilden :(

fläskläpp och shopping

har fetaste fläskläpen och får damp på den.
   träffade båda mina favoriter i centrum förut och lurade båda att jag blivit slagen, haha asså deras blickar, man vet var man har sina tjejer haha :) yeah yeah, kom hem med en skit öt Bh och matchande troros, en concealer och ett linne/ klänning, smama som jag hade på ny år fast i blått :) 
   jajaja nu ska jag göra ngt vettigt :) åt middag för typ en timme sen men är hungrig igen.. ?

kylan


nu drar jag mig ut i kylan för att åka t centrum m matilda.
    jag har fläskläpp, fml.

I did it.

jag tog mig upp 20 i tolv, fyfan vad gryym jag är ! dock vare jävligt jobbigt och höll på att somna i duschen !
nu drar jag till rotan och efter det möter jag upp matilda så åker vi någonstans :)
puss

sova..?

kanske ska sova..?
jag som ska upp tidigt imorn, fml .. ! får sminka mig hos tandläkaren hahah ! :)

Neo!

Neo min underbara systerson blir som ni vet underbar på foton. därför ska ni rösta på i en omslags tävlning här
  gör nu detta för min skull !!!! :)






tandis.

har varit i nacka ikväll. blev donken på vägen hem så sitter och är proppmätt.
ska snart gå och lägga mig har tandläkaren klockan 1 imorgon så då får jag vara uppe tidigt.
    
Morgon dagens planer : tandläkaren, köpa concealer och gossip girl box 2 :)))
och träffa shervin ska jag försöka hinna med imorn också, så sjukt länge sedan, fan vad tajta vi var ett tag :)

2 Januari

Godmorgon. jag tog en rejäääl sovmorgon och vaknade vid kvart öer 12 :) tog en 40 mins promenad och nu har jag precis ätit frukost :)
  ikväll ska vi till nacka/ saltsjöbaden så ska hoppa in i duschen snart.
puss


Favoriten just nu.


New freaking york !

                                
jag har lust att göra något riktigt tokigt. vet inte vad.
   Pappsen har börjat titta på new york resor nu,
 nu måste jag bara planera mitt sportlov så inte kärlek och familj krockar :(


jävla fan.

Just nu gör det riktigt jävla skit fan as ont i mig.
    Min dumma jävla pojkvän har kommit hem från egypten och som jag saknat honom.
TROR NI INTE ATT HANS FAMILJ GÅTT OCH BLIVIT MAGSJUKA SÅ VI KAN INTE TRÄFFAS.
   jag blir så arg fast jag har inget att vararg på han vill bara inte att jag blir sjuk men fan.
jag är arg och har lust att gråta.

RSS 2.0