Trouble

Ush, borde verkligen sova, menmen haft en .. Aa lite jobbig kväll, tur att jag har en sån bra pojkvän <3 nej men nu har jag ingen kraft kvar i kroppen, godnatt'


Hahahha fyfan vilken drägg bild, detta var hos åsa, här var man i fin form....


Filmkväll!

Inte bloggat på ett tag, julafton var bäst, har varit hos tom sen i söndags, igår va de underbart fick massor av id smink av min syster, men den bästa julklappen var att i augusti så ska jag få bli moster igen !!! Blev så jävla glad! Imorn ska jag äntligen träffa klara, ska bli så mysigt!!!

Igår


Julklappar!

Jag och tomisen bytte julklappar ikväll, är så stört nöjd med mina! Vi ska även klä granen ikväll, åh så mysigt!

Klocka,halsband,ring,trosor,bh, 3 st nagellack,lösögonfransar,mascara
Så jävla nöjd :)


Jullov!

Har jullov nu, inte helt fel alltså :) har varit i centrum i ngr timmar m tom och sitter nu på tåget hem m han :) hittade förövrigt en fin ring som tomisen övräeraskade mig med att köpa lite senare när jag var på toa, gissa om jag vart glad? :D

Här är den


Snart jullov!!!!

Haha hej på er. Är hemma hos tomisen, vi ligger och myser och ser på discpvery channel för att somna :p vid 11 kom mamma ochhämtade mig och emmaoch emma i skolan och skjissade oss t kista, jag och mamma ät lunch och köpte massa julklappar :) efter de hämtade vi tom i stinsen så åkte vi t honom :) imorn har vi julavslutning, såå nice!! Men ska pussa på min nöt bredvid mig nu :)

Saknar sommaren!!


Tisdag

hej fina vänner.
  har varit hemma ifrån skolan idag, började bli sjuk så valde att stanna hemma, plus att mamma och mormor var hemma hela dagen och hade julbak, as mysigt! Nu på kvällen har vi ätit thaimat, sen så har ja tagit en dusch och sånt innan jag klädde min gran och såg på film :)
  Nu har jag gått och lagt mig med mission impossible på, går i skolan till halv 12 imorn, inte helt fel :)
  ska åka t kista då med mamma och köpa julklappar :) rooligt :D

19/12-11 21.04,

ska snart åka iväg och handla med mamma, ush jag mår fan inte bra, känns som pollen allergi.. lite skumt eftersom att det är december så vet inte om det e ngt annat jag e allergisk emot? :/
  Jag har iaf ätit pannkakor för mig själv och sitter och tittar på one tree hill, så mysigt.
får se om jag går till skolan, har prov sista lektionen så kanske stannar hemma och pluggar hela dagen och sen åker och gör provet bara :)

Julgranen hemma hos toms pappa i fredags, åh vi hade förresten 14 månader då också :D

Måndag

Okej.. fan jag blir inte bättre asså..
I fredags hade vi lilla julafton hos tom, fick smycken,tofflor och lite allt möjligt av hans pappa, bror och pappas flickvän, jag och tom byter ju inte förens vid jul :)
Senare på kvällen efter vi ätit hela julbordet så  bakade alla varsit julgodis, förstår ni hur sex st håller på och baka sitt egetgodis samtdit i köket? Jätte mysigt.

I lördags så var tom hos sampe så jag och hans pappa åkte till stinsen och köpte julklappar och hade det roligt i några timmar innan han släppte mig och tom hemma hos mig för att äta middag med min gudmor, efter det drog vi till matilda och spelade tv-spel,haha!

Igår så gjorde vi ingenting, vi sov och tog det lungt bara, jag skulle blogga igår men när jag skrivit typ hälften så dog datan..

förövrigt så börjar jag bli lite sjuk, har ont i halsen och huvet..
är ensam hemma så jag ska göra pannkakor :D
Har historiaprov imorn men jag har ingen pluggmotivation så... :/

så mysigt med julstämmningen


Funfact?

Jag har ingenting för mig eftersom att jag väntar på att mamma ska komma hem så tänkte skriva en lista på roliga saker om mig och sånt som kan vara bra att veta!

1.
Jag är alltid, verkligen alltid tillgänglig.
 Det är ytterts få gånger jag inte går att få tag på, facebook,sms,skype,mail you name it! jag får en "händelse" i mobilen såfort någon skriver till mig på någotutav de här ställerna!

2. Jag är 3,5 cm ifrån att klassas som dvärg i Sverige.
  Jag har oturen att vara extremt kortväxt, det är aldrig ett speciellt stort problem, typ att folk tror att jag är yngre för det, Ända är väl att jag behöver stolar till precis allt...

3. Jag har ett galat temperament, jag skulle aldrig slå någon, men min käft kan gå i ett om de behövs. Kan i stortsett snacka ur sanningen ur vem som helst om jag är riktigt arg. Jag fräser även till jävligt lätt, Typ idag på min sista lektion då en kille i min historia klas började säga att vi slutar och lalala så allt tog bara längre tid, då vände jag mig om (och denna människa känner jag knappt) och säger: Eller så ger du bara upp och håller käften så går allt lite snabbare?  Lite drygt..

4. Jag suger på tummen ibland, detta är stört, något jag gjorde konstant som liten, dock hare aldrig försvunnit helt.. :/

5. Jag är mörkrädd!
Ni skulle bara veta, jag kan inte vara ensam hemma på kvällarna, isf. får en kompis vara " barnvakt" åt mig, jag tycker även att det är obehagligt med fönster om det är mörkt ute, Jag har turen att min pojkvän och familj vet om det här och är så förstående som dom kan!

6. Jag är extremt lätt road!
Minsta lilla och jag lovar att jag är som klistrad framför det efter. Toms kompis fick sitta och trolla för mig i timmar i sommras för jag tyckte det var så kul. Jag blir som ett litet barn.

7. Jag är även extremt lättskrämd. 
Jag hoppar till av minsta lilla och skriker även till väldigt ofta, detta skrämmer mina lärare en del eftersom att de e svårt för dom att gå till bordet jag sitter vid och fråga" går allt bra?" för att jag skriker till så tycker dom att de e pinsamt..

8. Jag har as svårt att hålla i pengar.
Äh, det e julafton nästa vecka och jag har inte köpt en ända julklapp till min familj och jag har ungefär 27 kr. på kortet... 

9. Jag har en extremt dum och idiotisk vana.
Ni kan nog gissa vad, tänker inte skriva ut vad, men ni fattar nog vad? Det är jätte tråkigt att ha det eftersomatt det inte är något som är så bra för kroppen..

10. Jag har as svårt för matte.
Matten är ett helvete för mig, ska utredas för dyskalkyli, det är inte alls kul, har aldrig kunnat räcka upp handen och svara på ett tal och samtidigt känna" helvete vad jag kan det här"

 


Onsdag

Godmorgon! Inte helt fel att börja halv 1 och kunna ställa klockan på 11! niceeee :D Idag har vi temadag så... aah... lite onödigt men men :) Efter skolan ska jag och mamma åka och köpa julklappar till Toms pappa och storebror eftersom att vi har lilla julafton på fredag, åh så mysigt :D men nu ska jag röra på min rumpa, bussen går 13 över :)

fan vad jag älskar den här prutten, mosters hjärta <3

Bond, james bond!

Sitter m min älskling och ser på bond, vi har ätit middag m hans familj och myst, varit här sen klockan 1 ungefääris :) nej men nu äre fight så jag ska koncentrera mig lite :)


Måndag

kom precis hem från tom och mamma hade bakat lussebullar, så underbart. Har haft en riktig mysdag, drog t tom vid halv 1  så hujjeda mig vad vi bara har myst hela dagen, på fredag har vi även lilla julafton, då ska det julbakas bl.a :D

Imorn äre Lucia, älskare, för då kommer mamma alltid med lussebullar och pepparkakor på sängen :)
plus att vi har tradition ivår familj att när det är julkalender (när dom är bra, som i år) så gör mamma frukost till alla,  vi gör oss i ordning och kvart över sju så sitter hela familjen runt TV'n och äter frukost i lugn och ro, ingen drar förns den e slut, jätte mysigt att ha ett sånt lugn i en hel värdefull kvart på morgonen :D


Charlie och hennes pappa ifrån julkalendern :D

Julbord

Åh herre, förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggat, hehe men inte hunnit.
Vet faktiskt inte vad jag har haft för mig, veckan har varit skön, i fredags var vi på fest hos emelie på kontoret, riktigt mysigt eftersom att det kom så mycket blandade människor :) Toms pappas hus stod " tomt" alltså ingen pappa, så jag paloma och josse haha hoppade ihop i en bil med 5 killar vi träffade på statioil som skjussade oss hem, haha en riktig upplevelse, 8 pers i en 5-pers bil, haha herregud. när vi kom hem var toms brorsa hemma med två kompisar, men vi satt i köket och åt den tjockismat vi hade köpt hem, senare kom tom och sampe, sen blev det fullt hus eftersom att alla sov kvar här, men det var riktigt mysigt :D igår så tog vi det bara lungt, Vi träffade Dennis och Erica på kvällen och åt middag med dom här hemma hos tom, blev jätte mysigt.
Nu har vi nyss vaknat och ska snart iväg på julbord med toms mamma och hennes vänner  och massa, riktigt mysigt!

RSS 2.0